Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki belirsizlik yerini koruyor. Bu belirsizliğin en büyük sebebi haliyle sizin vakitsizlik sorununuz ve sosyal faaliyetlere hemen hemen hiç vakit ayıramamanız.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok. Aldığınız paralarla düzenli olarak yatırım yapıyorsunuz. Gündelik harcamalarınız oldukça sınırlı çünkü nerdeyseyerinizde yatıp kalkıyorsunuz.

Kıskançlıktan kaynaklanan bir hakarete mazur kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve onlarla ilişkinizde dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda hayatınızdaki pek çok şeyi bir kenara bırakıp işinizle ilgilenmeye başladınız. İstediğiniz başarıyı yakalamanıza çok az kaldı bunu biliyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Bu arada ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal etmeniz mümkün, onlarla konuşabilir durumu izah edebilirsiniz. Bu başarıyı bu kadar arzulamanızın nedeni bir inada dayanıyor. Ama sonunda en çok sizin yüzünüz gülecek.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:39  Ay-Pluto zorlu görünümüyle yeni güne merhaba diyoruz. Bu enerjinin etkisiyle,  her şeyi derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. Bazı meseleler sizi yoruyorsa, bunları sakin ve kendinize hakim bir şekilde çözmenizde yarar var. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümünde, iletişim güçlendiriyor. Konuşmak, içimizdekileri paylaşmak isteriz. Neşeli bir şeyler duymak, canlanmak isteriz. Saat 12:30 Ay-Uranüs karşıtlığı, iletişimde bulunmaya, insanlarla bağlantı kurmaya, bilgilenmeye, çevremizdeki yakınlarımızla irtibata geçmeye istekli olduğumuzu gösteriyor. Diğer yandan, geleceğimizle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmek isteğimizi işaret ediyor. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, siz Aslanlar için tabii ki son derece olumlu değişimleri işaret ediyor. Özgüven duygunuzu yükseltiyor. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz yenilikleri uygulamak adına hevesli olduğunuzu gösteriyor. Karşınıza çıkan fırsatlar, sürprizler hemhayatınız hem kişisel ilişkileriniz hem de dış dünya ile olan her türlü bağlantınızın kuvvetlenmesini sağlıyor. Girişimlerde bulunarak, farklı yerlere seyahatler ederek, yeni insanlarla tanışarak, cesur adımlar atarak hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Sadece şu andaki mevcut konumunuzda, yerleşim yerinizde değişimler yaşanabilir. Bunların tümü gelişimin, büyümenin işaretçisidir. Bu görünümü sadece bugünle sınırlı tutmayalım. Bu bir starttır. Zamanı geldiğinde belki bir ay içinde belki hemen, haritanızdaki işaretlere göre oluşacaktır. Bir çok insanın size destek vereceğini, gelişiminize katkıda bulunacağını söyleyebilirim. Artık eskiye dur, yeniye buyur demek ve buna gönülden inanmak zamanıdır. Haberler gelir, harekete geçebilir, karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay duygusal anlamda sizi olumlu etkiliyor. Bugün yeni oluşumlar içindesiniz. Düşüncelerinizi yoğunlaştırarak, kendinizi yenilemek istiyorsunuz.. Geçmişe ait takıntılarınız yüzünden bilinçaltı engellerin karşınıza çıkmasından yakınabilirsiniz.. Aile kavramlarınız yer değiştiriyor.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız başta olmak üzere, önemli görüşmelerin, olanakların veya fırsatların söz konusu olabileceği günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ticaret ve anlaşmalar açısından olumlu gelişmeler gözüküyor. Yeni projeler ve yeni anlaşmalar açısından destekleyici enerjiler içindesiniz. Eğitim alanındaki uğraşlarınızda ilerleme kaydedeceksiniz. Öte yandan kardeşlerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmanız gereken durumlar var. Meselelere daha olgun ve anlayışlı yaklaşmalısınız.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZDEKİ maddi sıkıntının önüne geçeceksiniz. Bu davranış takdir almanıza neden olacak. İki kişi arasında seçim yapacaksınız.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>