Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsınız, ama bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Ama bunu fazla gösteriyor ve belki de bu yüzden cazibenizi kaybediyorsunuz.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda pek umutlu değilsiniz.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz var. Kolay, kolay bulamayacağınız miktarda paralara gereksinim duyuyorsunuz.

Önünüze konulan tercihler arasında en doğru seçimi yapamadınız. Birşeyleri düzeltmeye çalışarak boşuna zaman kaybetmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamı sizi artık bunaltıyor. Daha doğal bir yerde, daha dingin bir hayat istiyorsunuz. Bu konuda partnerinizi ikna etmiş olsanız da, bununla yetinmiyor, fikrinizi birkaç dostla da paylaşmak istiyorsunuz. Ama finansman yanını pek hesaba katmamanız, bu işin her zamanki gibi teoride kalacağının bilincinde olduğunuzu gösteriyor.

25 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:42-16:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bir hayli  duygusal düşünebilirsiniz. Kırılgan, endişeli, sevdiklerinizin en ufak bir ters sözünü kaldıramazsınız. Eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse hassasiyetiniz daha yüksek olur. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular üzerinde bir hayli durabiliriz.  Bugün yenilik anlamındaki kararları beklemede tutalım ve gözden geçirelim. Eğer birileri özel hayatımızı yakından ilgilendiren bir konuda gereksiz yere bir söz ederse, hiç bulaşmayalım. Bekleyelim ve duruma bir bakalım. Saat 16:48 itibariyle  burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde,  çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz.  Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize has olan havanız karşısında etkilenebilirler. Dış dünyadaki bu güçlü ifade tarzı coşkunluk uyandırıcı olduğu için doğal olarak yenilmeniz, eğilmeniz bükülmeniz mümkün değildir. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. Saat 21:36 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bizden bir şeyler saklanıyor mu diye meraklanırız. O nedenle biraz gizemli davranırız. Kafamızda hangi mesele soru işareti uyandırıyorsa, onu anlamak, bilmek isteriz. Saat 22:33 Ay-Güneş görünümü ve saat 23:14 Ay-Jüpiter görünümü, insanları kolaylıkla ikna etmemizi sağlar. Çevremizle ilişkimizde kontrolü elimizde tutan taraf oluruz.Her dem var olsun yüreğimizin güzellikleri. Mutlu Pazarlar  Canlarım.  Her şey gönlünüzce olsun.

25 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygunuz size zarar verebilir. Eğer; sanatla uğraşıyorsanız, çalışmalarınız yoğunlaşacak. Sosyal çalışmalarınızda da meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz. Kendinizi de kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde vebirliklerinde güç savaşlarının ve gücü elinde tutmanın ön plana çıkabileceği 6 aylık süreçtesiniz. Maddi anlamda bağımsız kalabilmek için tüm bağları kopartmaya eğiliminiz olabilir. Ancak, bu tür tepkiler vermeden önce çok iyi düşünmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı kararsızlıklar, endişeler olabilir. Öğle sonrasında burcunuza ilerleyen Ay sizi daha aktif ve girişken kılmakta.

25 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Aklınızdan her geçene şüphe ile yaklaşmanız ne kadar doğru olur. Bu durumda yaşam alanınızı dara sokabilirsiniz. Böylece kendi kendinize fazla soru sormayın.

25 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün derinden giden, biraz isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek daha hoşunuza gidebilir. Öğleden sonraysa hayatınız renklenecek ve hareketlenecek. Akşam saatlerinde kısa planlar içinde bulunacaksınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşük enerjilere sahip bir günde bulunuyorsunuz. Ancak özellikle mesleki atılımlar için özel bir gökyüzü konumu mevcut ve bunu faydaya çevirebilecek şansa da sahipsiniz.Yapmanız gereken düne göre nispeten düşük ruh halinizi sabit ve durağan tutup akşam saatlerine kadar profesyonel bir tutumla fırsatları değerlendirip elinize geçen şansı kullanmak olacaktır. Zihinsel ve ruhsal alanda kalmak ve sezgilerinizden ilham alıp kontrolünüz dışında gelişen tüm meselelerde güç sağlayabilme etkisine sahipsiniz. Akşamüzeri kutlama başlayacaktır.

25 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

25 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 26" R
Ay
Balık
27° 27' 28"
Merkür
Koç
19° 13' 36"
Venüs
Boğa
06° 24' 56"
Mars
Koç
03° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 09"
Satürn
Balık
16° 57' 08"
Uranüs
Boğa
22° 35' 58"
Neptün
Balık
29° 02' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 15"
Lilith
Başak
23° 49' 31"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>