Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, üç gün kötü giden bir ilişkiyi bitirmemekte inat ediyorsunuz. Yaşadığınız gerilim günübirlik sorunlarla ilgili değil. Aranızda çözümlenemeyen çok temel bir mesele var. Çözebilecekmişsiniz gibi de gözükmüyor.

Hayatınızda en iyi giden şey işiniz. İşinizdeki başarınızın yanı sıraarkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. Bu akşam bir kaçarkadaşınızla birlikte program yapabilirsiniz.

Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hesabını bildiğiniz için her zaman cüzdanınızda harcama yapacak paranız oluyor.

Dostluğa çok önem veriyorsunuz. Bugün verdiğiniz bu önemi göstermekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız onunla eşitsiz bir ilişki yaşadığınızı düşünüyor, bunda da haksız sayılmaz. Birlikteyken hep sizin sorunlarınız, sizin yaşadıklarınız, sizin heyecanlarınız konuşuluyor. Oysa onun da sizinle paylaşmak istedikleri var. Bugün size bu düşüncelerini iletebilir. Duyduklarınızdan pek hoşlanmayabilirsiniz ama onun sitemlerini dikkate almanızda yarar var.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, uzun vadeli düşünmenin, muhasebenizi iyi yapmanın önemini vurguluyor.  Kimlerle hangi parayı, malı, mülkü paylaşıyorsanız veya paylaşacaksanız bu insanlar en yakınınız bile olsa duruma gerçekçi şekilde bakınız. Bugünün yarını  var sözünü unutmayalım. Paramızı kazanmak, işlerimizi düzenlemek, sorumluluk bilinciyle hareket etmek gerekiyor. Koşullarımızı çok daha iyi hale getirmek durumundayız. Bunun için azimli, kararlı ve gelişime açık olmakla mümkün. Mal, mülk, para gibi geleceğe güvenle bakmamızı sağlayacak değerleri elde etmek adına yeteneklerimizi geliştireceğiz, Daha fazla güven arayabilirsiniz. Bazen elinizdekini yetersiz görebilirsiniz. Yatırımda bulunduğunuzda beklemeniz icap edebilir. Bunlar doğaldır. Sabırsız olmayalım. Saat 05:30 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve aşkı yüreğinizin içinde  değerlendirme biçiminizde çok daha ılımlı hissettirebilecek bu enerjiye ruhunuzu açınız. Size doğru yönelen güzellikleri buyur ediniz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, güne uyanırken yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğunu hatırlayalım. Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, beklenmeyen durumlardan, sorunlardan, huzursuzluk ve güvensizlikten uzak durma arzunuzu işaret ediyor. Siz merhametle, sevgiyle insanlara yöneliyorsunuz. Her ne olursa olsun, bir parça mutluluk ve gerçek anlamda güvene kavuşmak için çabalıyorsunuz. Bu görünüm, bütün bu isteklerinize kavuşma dileğinizin işaretçisidir. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle,  

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu ilgilendiren durumlarda pratik ve gerçekçi düşünmelisiniz. Diğerleri için para harcamanız veya ödemeler yapmanız veya sizden beklenen maliyetleri üstlenmeniz gerekmiyor. Ancak, başka şekillerde diğerlerine yardım etmek size iyi gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi kişisel açıdan biraz stresli hissedebileceğiniz koşullar olabilir. Ayrıca ev ve ailevi konularla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde rahat harcamaya meyilli görünüyorsunuz. Hesap yapmadan alışverişe gitmeyin. Sezgileriniz kuvvetlenirken, önemli işlerinizde biraz gizlilikle hareket edeceksiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakarlık, dalgınlık ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalı ve hayatınızın kriz getiren noktalarına karşı tetikte olmalısınız. Zihinsel hareketliliğiniz ve sosyal ilişkilerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz.Ruhsal ve duygusal krizlerinizin aşılmasında deneyimli bir danışmanla çalışabilmeyi düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi tüm yükümlülüklerinize eğilebilir, ödemelerinizin karşılanması için kaynak yaratma konusunda kafa yorabilirsiniz. Cinsellikle ilgili libidonuzun yükselebileceği bir Ay pozisyonunu deneyimliyorsunuz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 30' 09" R
Ay
Boğa
10° 02' 32" R
Merkür
Koç
21° 26' 39"
Venüs
Boğa
09° 59' 25"
Mars
Koç
05° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 03"
Satürn
Balık
17° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 02"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 47"
Lilith
Başak
24° 08' 50"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>