Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde bir niyetsizlik, bir küskünlük gözleniyor. Bu akşam tanıştırılacağınız kişi bu halinize son verebilir. Siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. Huzursuz görüntünüz göze batıyor. Hafta sonunuzu dinlenerek geçirin ve gönlünüzdekiiçin araştırmalar yapın.

Biraz daha hesaplı yaşayabilirsiniz. Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Dostluk ilişkilerinde ne kadar sıkı biri olduğunuzu bazı arkadaşlarınıza yeterince anlatamamış olabilirsiniz. Bu tür kuşkulara açık ilişkilerinizi fark edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu zaafı arada bir gösterebiliyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla şaşırtıyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, hem çıkarlarınız, güvenceniz ve çevrenizle alakalı konular üzerinde düşünmenize neden olur. Amacınız her ne olursa olsun doyumlu bir hayat sürmektir. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim  elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır.  Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği  strese karşı dikkatli olalım. Saat 23:08 itibariyle Kova burcu üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında, kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olayları farklı bir bakış açısıyla ele alırsınız. Özgürlük duygunuz, hayatın zorluklarından kaçış isteğiniz ruhsal anlamda kendinizi toplum içinde bir birey olarak hissetme isteğiniz ön plandadır. Ne olursa olsun duyguların sizi esir almasına veya gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışmanız en doğrusudur. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal konuların ortaya çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı karşıt görüşlü kişilerle karşılaşabilirsiniz. Detaylara hakim olmanız size karışan, şikayet eden ya da işlerin yönetimini almak isteyen kişileri durdurmanızı sağlayabilir. Bonkörlüğünüz ve harekete geçme arzunuz hayatınızı değiştirebilecek kişileri etkilemenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size ani kararlar aldırabilir. Sizi yoran konular gündeme gelmesi sizi biraz sıkabilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra olayları anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz. Belirsiz durumlar keyfinizi kaçırabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortakyaptığınız insanlara dikkat etmeli ve onlara paralel şekilde çalışmalısınız. Yanınızda durmasınız istediğiniz insanları kendi tarafınıza çekmelisiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve devam eden işlerinizle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte tez canlı davranmadan ve acele etmeden, işlerinizi kendi akışına bırakıp, isteklerinizin gerçekleşmesi için kendinize zaman tanımalısınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işlerinize kanalize olacaksınız. Söylenen bazı sözlere takılı kalmayın. Duygularınızdaki iniş çıkışları iyi kontrol edin. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insandan haber alabilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık olarak direncinizin düşük olabileceğini fark edeceksiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle enerjiniz ve bağışıklık sisteminiz düşük olabilir. Ortopedik sakarlıklara daha eğilimli olabilirsiniz. Gündelik işlerinizi bitirmek için sabırlı olmalı ve yeni bir projeye atlamamalısınız. Akşamüzerinden itibaren ortaklığınız ve özel ilişkinizle ilgili canlanmanızı sağlayacak enerjiler yerine gelecektir. Akılcı ve tutarlı diyaloglarla hem ortağınızın hem de sevgilinizin gönüllerini alabilirsiniz. Ayrıca özgür ve bağımsız hissetmek isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 18" R
Ay
Terazi
13° 34' 44"
Merkür
Boğa
05° 06' 43"
Venüs
Boğa
24° 44' 25"
Mars
Koç
14° 29' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 38"
Satürn
Balık
18° 03' 20"
Uranüs
Boğa
23° 27' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 11"
Lilith
Başak
25° 28' 35"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>