Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız üzerindeki olumlu etkileri yaşamınızın her alanında hissedebilirsiniz. Beklenmedik kararlar ve davranışlarla sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz. Bazı yenilikler düşünebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda bazı güçlükler çıkabilir. İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Bugün yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Parasal konulardaki girişimleriniz bugün olumlu sonuç verebilir. Ayrıca parasal konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel kazancınızı arttırıcı faaliyetler olumlu sonuçlar verebilir.

Bugün oldukça heyecanlısınız. Bu bakımdan arkadaşlıklar ve yakın çevrenizden gelebilecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde ciddi davranabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinizi aşk vehayatınız arasında sıkışmış hissedebilir ve bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile yaşantınız ve güvenliğinizde geçmişten kaynaklanan problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:54 itibariyle Ay-İkizler burcunda ilerleyecek ve Çarşamba günü boyunca isteklerinizi ifade gücünüz yüksek.  Programınızı iyi bir şekilde düzenleyerek hedefe kitlenirseniz olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygusal konularda her ne kadar sert ve ateşli etkiler altında olsanız da, siz bu enerjiye pek yabancı değilsiniz. Çünkü kararlılık ve cesaret her zaman sizde mevcuttur. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri toplumsal aktivitelerde ve kendinizi öne sürmek istediğiniz alanlarda sizi enerjik kılar. Hareketlisiniz ve bir o kadar güvenlisiniz. Planlarınızı yürürlüğe koymak istersiniz. Saat 15:24 Ay-Satürn karşıtlığı dostlukların, grup içi aktivitelerinin, dış dünya ile olan her türlü bağlantının sizin için önemli olduğunu gösteriyor. Canlanmak, bir şey düşünmeden yaşamak arzunuz yoğun. Ancak aşk hayatınız, çocuklar ve genel olarak şu an durduğunuz yerden, halden pek memnun olmadığınızı düşünebilirsiniz. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, partneriniz,ortağınız, aileniz, arkadaşlarınız kısaca çevrenizde bulunan kişilerin istekleri doğrultusunda hareket etmek isteğinizi gösterebilir.  Bunun en önemli nedeni sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz, sorunlarla uğraşmak istemeyişiniz ve aşırı duyarlılığınızdır. Bazen, sevdiğiniz kişinin ne düşündüğünü önceden tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Fakat bunu yaparken onu yargılamak gibi bir niyetiniz yoktur. Sadece onu daha iyi anlamaya çalışmak istiyorsunuzdur. Bugün sezgileriniz son derece güçlüdür. Bir takım işleriniz umduğunuz gibi gitmese de, her şey yolunda ve ben mutluyum diyebilirsiniz. Bazı insanlar yaşadığınız ilişki hakkında negatif konuştuğu halde, onları hemen susturarak dedikodu yapmaya çalıştıklarını düşünürsünüz. Hatta sizi kimsenin çekemediğine ve kıskandığına kendinizi inandırırsınız. Sabırsızlık bugün sizde hakim olabilir. Fakat bir yandan da değişime ve yeniliklere oldukça açıksınızdır. Mantığınız bazı konularda sizi uyardığı halde, olumlu sonuçlara kendinizi öylesine hazırlamışsınızdır ki, bunun tam tersi olması size göre mümkün değildir. Bütün bu hissedilenler gün boyu etkilidir. İsteğiniz huzur bulmak ve mutlu olmaktır. Sorun, karmaşadan elinizden geldiği kadar kaçabilirsiniz. İç sesiniz ne derse desin, size göre her şey yolundadır. Benim tavsiyem, pozitif düşünmeyi sürdürmeniz ama yeri geldiğinde de mantığınızın sesini dinlemeyi bilmenizdir. Saat 20:06 Ay-Neptün görünümü, sıkıntılarınızdan kurtulmak, biraz olsun ferahlamak amacıyla çevrenizle bağlantı kurmanızı sağlıyor. Aslına bakarsak, pek kimseyi dinlediğiniz yoktur. Maksadınız, biraz oyalanmak, sorunlardan uzaklaşmaktır. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt evinizde Merkür geri gitmeye devam ediyor. Problemleriniz gözünüzde büyütebilirsiniz. Günlük kapasitenizin üzerinde çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda beklemediğiniz olumsuzluklar, sizi tedirgin edebilir. özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz zaman ulaşabileceğiniz ve destek alabileceğiniz önemli pozisyonlarda tanıdıklarınız var. Bu kişilerle ne şekilde ve ne zaman kontak kurmanız gerektiğine karar vermeniz yeterli olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kalbinize hakim olmanız gerekmekte. Aşık olmak bugünlerde size pek yararlı gelmeyecek. Bunu dışında şanslı ve bereketli bir gün içindesiniz. İş hayatınızda her istediğiniz olumlu yönde gidiyor gibi görünüyor.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın dostlarınız ve partnerinizle zaman geçirmeye ihtiyaç duyacağınız bugün, keyifli sosyal etkinliklerde yer alabilir, yakınlarınızla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine bırakmamayı tercih edin.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendi kendinizi kandırma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu yüzden, ne kadar iyi gözükürlerse gözüksünler, fikirlerinizin ve planlarınızın birçok aksak yöne sahip olabileceğini aklınıza bulundurun. Gününüzü, büyük planlara değil, rutine ayırın.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>