Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızla bir beraberliği yaşama yolunda adımlar atıyorsunuz. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, ama koşulların tam hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Dostlarınız sizin iç dünyanızı iyi tanımıyor olabilirler, coşkunuzun kaynağı burası gibi.

Yetkilerinizi iyi biliyor ve sonuna kadar kullanıyorsunuz. İlişkilerde ise insani yaklaşımlarınız var. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu bu günlerdeyaşamınızı meşgul edecek.

Para konularında epeyce sıkı birisiniz. Kendinizi paranızın tek yetkilisi görüyorsunuz. Bu, özel ilişkilerde biraz kaba kaçan izlenimlere yol açabiliyor. Yakında büyük miktar bir para konusunda birkaç kişi görüş birliği içersinde olacaksınız.

Özgüveninizin ne kadarını hak ettiğinizi iyi hesaplamanız gerekiyor. Kendinize güveniniz sizi bir kısım ilgisizliklere sürüklediği için kimi gelişmelere karşı hazırlıksız yakalanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz ağır basacak. Bugün içinizdeki sebebini bulamadığınız garip coşku çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  saat 15:38 olana dek, aileniz, akrabalarınız, arkadaşlarınızla ilişkiniz ön plandadır. Güzelliği, barışı, huzuru ve kaliteli olanı arzularsınız. Yakınlık ihtiyacınız nedeniyle, genelde bulunduğunuz ortamlarda sempatik davranmaya çalışırsınız. Saat 15:38-17:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler  üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Boşluk süresince, yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. İşbirliğine açık olmanızda yarar var. Böylece huzursuzluktan uzak durursunuz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere yardımcı olmanız gerekebilir. Saat 17:29 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, başta otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz olmak üzere geleceğinizi ilgilendiren her konuda  yapıcı düşünmeye çalışmanın zamanıdır. Durumları bu bakış açısı altında düzenlemediğiniz sürece, çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız, fikirlerinizi kabul ettirmeniz mümkün değildir. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda yeni başlangıçlara hazır olmanıza rağmen, eski aşklarınızın kalbinizin bir köşesini sızlattığını hissetmek, yaşam enerjinizi aksine güçlendiriyor. Dengelerinizi zorlamadan sakin düşünmeye çalışmalısınız.

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızla değişkenlik gösteren olaylar ve kaçınılması zor gelişmeler bazı konularda değişiklik yapılmasını gerektirebilir. Sürprizlere açık günler. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişime dair konular önem kazanıyor. Gerek sözlü gerekse yazılı iletişiminizde sorunlar çıkabilir. Sakinliğinizi ve soğukkanlılığınızı korumanız gerekecek. Özellikle ticari anlaşmalarınızda bu tavrınız oldukça belirleyici olacak. Detayları gözden kaçırmayın. Öte yandan kardeşlerle ilgili konular sıkışıklık yaratabilir.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Hayatın tüm renklerini açıkça görmenizden dolayı daha temkinli davranıyorsunuz. Aile içinde huzur var. İnadı bıraktınız.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>