Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu anlamaya çalışmıyorsunuz. Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz artık onu yoruyor. Bugün ortak bir arkadaşınızdan bu konuda bir uyarı alabilirsiniz.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün. Gelişmeleri önemsemeniz çevrenizdekilerin canı sıkabilir.

Onunla birlikteyken harcamanızın sonu yok. Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Sizi uyaranlara kulak vermenizde yarar var.

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Kendinize savunmak yerine ders almanız daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgiyorsunuz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar iki önemli görünüm eşliğinde yeni haftanın ilk gününü karşılıyoruz. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumu olup, çevrenizle uyumlu, huzurlu ve ilişki kurmaya açık yönlerinizi işaret ediyor. Yakınlarımız veya başka insanlarla uzlaşı içinde ve huzur bulmaktan yanayız. Özlediğimiz, arzuladığımız bir hayat için çabalıyoruz. Yeni bir çevrede yaşamak, gelişmek, büyümek ve ilerlemek ihtiyacı duyuyoruz. İnsanların birbirine sevgiyle yaklaştığı bir dünya özlemi kuruyoruz. Eğitimde,hayatında ve her alanda adalet istiyoruz. İkinci görünüm saat 21:43 Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Para kazanmak, işlerimizi düzenlemek, sorumluluk bilinciyle hareket etmek yönünde önemlidir. Koşullarımızı çok daha iyi hale getirmek durumundayız. Bunun için azimli, kararlı ve gelişime açık olmakla mümkün. Aşkta da durum bu. Anlam ifade etmeyen, insanı manen zenginleştirmeyen, kendini garantide hissettirmeyen, çocuksu ruhlardan zevk almayacağız. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarımızın geleceğiyle alakalı konulara önem vereceğiz. Paramızı har vurup harman savurmayacağız. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Romantik ve duygusal bir gün içindesiniz. Sosyal yapınız güçlü kılacak çalışmalar sergilemek istiyorsunuz. Geniş bir düşünce yelpazesine sahip olmanıza rağmen, fikirlerinizi bazılarına ters gelebilir. Farkınızın fark edilmesini beklerken, zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız, kendi bildiğiniz gibi davranmalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bağlantılar, davetler veya tekliflerin söz konusu olabileceği, farklı kişilerle tanışabileceğiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassasiyetler olabilir. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Size keyif veren şeylere zaman ayırabilirsiniz. Duygusal açıdan olgunluk kazanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşlerinizde yeni planlamalar yapabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kader Çarkı... Kaybetme korkusu ile devam ettiğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Riskten kaçmayın.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, satış, reklam, pazarlama, ulaştırma gibi işlerinizde kendinizi çok keyifli hissedeceksiniz. Bu alanlardaki teklifler hayatınızla ilgili önemli adımlar atmanızı sağlayabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Fazla kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz.Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. İç çevreniz, sosyal ilişkileriniz, kardeşleriniz ve komşularınızla mevcut ortak işleri büyütmek üzerine odaklı çalışmalar içine girebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 58" R
Ay
Balık
25° 50' 09"
Merkür
Koç
19° 09' 07"
Venüs
Boğa
06° 16' 43"
Mars
Koç
03° 01' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 35"
Satürn
Balık
16° 56' 35"
Uranüs
Boğa
22° 35' 35"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 53"
Lilith
Başak
23° 48' 47"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>