Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ama durağan ilişkileri aşka tercih ediyorsunuz. Bugünlerde duygusal konularda teminat arayışlarınız var.

Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek. Gerekli gördüğünüz bilgiler henüz olgunlaşmış görünmüyor, biraz daha araştırmacı davranmanız gerekiyor.

Son hayal kırıklığınız sizi biraz sarsmış gibi görünüyor. Para konularında böyle pratik dersler size yararlı gelebilir. Bugünlerde atacağınız adımlara dikkat etmeniz yararlı olacak.

Niyetlerinizde bazı ertelemeler faydalı olabilir. Zamanlama konularında hassas olmanız gereken günler içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Yeni fikirler geliştirebilir ve sorunlarınıza başarılı çözümler bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Yeni ilişkiler kurabilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz,  İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 05:05 Ay-Merkür görünümü, birilerine yardımcı olma,  ortaklaşa bazı işler için bir araya gelme gibi konularda etkilidir. Becerikli ve pratik bir şekilde, bir çok işin altından kolayca kalkmanızı sağlayabilir. Çoğunluğunuz için bilmek, öğrenmek, meraklılık olgularında aktif bir gün gibi dursa da, ben söylenen sözlere, görüştüğünüz kişilere dikkat etmemiz, akıllı hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Saat 14:35-21:45 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Belirsizlik içeren ve  sizi bir hayli düşündüren konularda karar vermeyelim.  Boşluk kimi zaman, bizi yanlış bir karar vermekten koruyabilir. Düşünme ve analiz etme fırsatı buluruz. İşler yolunda gitmiyor diye hemen olumsuz düşünmeyelim. Boşluk saatleri içinde dikkat edilecek husus, olayları anlamadan dinlemeden karar vermemektir. Saat 21:45 Ay-Yengeç burcunda seyrine başladığında,  yuva kurma, huzur bulma, kendinizi garanti altına alma, sizi gerçekten anlayabilecek bir insana kavuşma ihtiyacınız ve hassasiyet bu saatlerde  yoğun olabilir.  Riskten uzak durmanın simgesi olan Ay-Yengeç geçiş günlerinde,  ne kadar güvendeyim sorusunun cevabı her burç için önemlidir. Sizi tedirgin eden konuları, başkalarıyla değil, ilgili  kişi veya kişilerle karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmayı tercih edersiniz. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

26 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte paylaşım içinde olacağınız bir gün. Çocuklarınızla ilgilenmek için gerekli zamanı ayırmalısınız. Bugün onların duygusal problemleri gündeme gelecektir. Organizasyon konusunda başarınızı farklı biçimde ortaya koyacaksınız. Konuşarak halledeceğiniz bazı konular gündemde olacak.

26 Mart 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı konularda girişimlerde bulunmak istiyor, ama bir türlü olayları netleştiremiyorsanız, dünden beri devrede olan olumlu etkiler olumlu adımlar atmanıza yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

26 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden merak ettiğiniz konular şimdi karşınıza çıkabilir veya geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın dostlarınız, eşiniz ve ortaklarınızla ilişkileriniz ön plana çıkarken, onlara maddi destek sunmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün rüyalarınız anlamı ve hayatın içindeki tekrar eden işaretler yol gösterici olabilir. Kredi, miras, nafaka, sigorta vergi borçları gibi maddeler gündem maddeniz olabilir ve bu alanlarda fırsatlar elde edebilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışmanın size oldukça zor gelebileceği, dikkatinizi toplamakta, işlerinizi halletmek konusunda isteklilik göstermekte zorlanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler için her açıdan iyi bir gündesiniz.

26 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 24" R
Ay
Balık
11° 13' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 36"
Venüs
Boğa
05° 02' 18"
Mars
Koç
02° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 25"
Satürn
Balık
16° 51' 31"
Uranüs
Boğa
22° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 00' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 33"
Lilith
Başak
23° 42' 05"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>