Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanışmalar yeni dostluklar getirebilir. İlişkinizi hareketlendirmek için birtakım sosyalliklere ihtiyacınız var. Çoktandır hakim olan monotonluğu, günlük sorunlarla açıklamanız çok inandırıcı değil.

Sınırlamalar getirmeye çalıştığınız davranışlarla ilgili, dile getirilmeyen tepkiler var. Ama, bu konuda doğru yoldasınız. Çok iddialı insanların abartı yeteneği, bugünlerde size ciddi şaşkınlıklar yaşatabilir.

Yeniden yapmayı tasarladığınız görüşmelerde, bu kez verimli sonuçlar alacaksınız. Onur sorunu halinde yaşadığınız para konuları, sizin bütün karşı çıkmalarınıza karşın, belli bir süre gündeminiz olmaya devam edecek.

Biraz kolay kışkırtılıyorsunuz. Bu özelliğinizi mümkün olduğunca zarar görmeden korumak ister gibisiniz. Ama çevrenizde bu tür ilişkiler gitgide çoğalıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız. Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:11-17:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki kişilerle belli konular üzerinde karşı karşıya gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi onaylamalarını beklersiniz. Saat 15:28 Jüpiter-Satürn görünümü, paramızı kazanmak, işlerimizi düzenlemek, sorumluluk bilinciyle hareket etmek yönünde önemlidir. Koşullarımızı çok daha iyi hale getirmek durumundayız. Bunun için azimli, kararlı ve gelişime açık olmakla mümkün. Aşkta da durum bu. Anlam ifade etmeyen, insanı manen zenginleştirmeyen, kendini garantide hissettirmeyen, çocuksu ruhlardan zevk almayacağız. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarımızın geleceğiyle alakalı konulara önem vereceğiz. Paramızı har vurup harman savurmayacağız. Saat 17:27 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, bizden farklı düşünen kişilere karşı anlayışlı olmamızın önüne geçiyor. Uyum göstermek istemiyoruz. Mümkün olduğunca karşı karşıya gelmemeye çalışacağız. Onlar da bizi rahatsız eden bir şeyler olduğunu düşüneceğiz. Haksız da sayılmayız. Ancak şunu da bilelim ki, ne kadar uzak dursak da, günlük tempoda iletişimde bulunmak zorunda kalabiliriz. Onlar inatlaştıkça, biz de aynı şekilde baskın oluruz. Benim tavsiyem elden geldiğince mantıklı, tarafsız ve akıllıca davranmaktır. Saat 18:04 Ay-Mars görünümü, isteklerimizi, duygularımızı ifade etmedeki başarımızı gösteriyor. Özellikle ilişkimizle alakalı konularda hakimiyeti elde tutan taraf olmak isteriz. Amaca yönelik hareket ederiz. Bu görünüm Mars geri hareketi nedeniyle her şeyin bir daha gözden geçirilmesini gerektirir. Ayrıca geçtiğimiz Nisan ayındaki bazı meselelere tekrar bakmanızda etkin olacaktır. Saat 22:59 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizin hedeflerinizle partnerinizin istekleri arasındaki farklılığın sizi tedirgin etmesi anlamına gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylemek istemezsiniz. Çünkü bunu söylediğinizde karşı tarafın anlamayacağını bilirsiniz. Gönlünüzden geçen isteklerinizin gerçekleşmesi dileğimle,

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla ortak bazı planların içinde olmak, yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız. Sağlam ve mantıklı düşüncelere ihtiyacınız olmasına rağmen, duygusal davranışlarınız yüzünden bazı konularda takıntılı hareket ediyorsunuz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel evraklarınızın, imzaladığınız anlaşmaların, raporların veya ortak kaynak kullanımı gerektiren(kredi, sigorta, vergi, prim, nafaka, miras, burs, sponsorluk v.b) şeylerin üzerinden geçmelisiniz. Sizin için yararlı olmadığını düşündüğünüz şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini biraz huzursuz veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Genel hatlarıyla bakıldığında, ilişkilerin zorlandığı bir süreçteyiz konuyla ilgili Pazartesi yazımın etkileri halen yürürlükte. Bugün maddi başlıklı konularda dikkat gerektiren bir gün. Özellikler sabah saatleri zorlayıcı görünüyor. Akşamüstü saatlerine kadar halsizlik, belirsizlik, kararsızlık ya da ne yöne gideceğini bilememe türünde durumlar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde ise, ilişkilerde daha akıcı diyaloglar içerisine girilebilir veya keyifli paylaşımlarda bulunulabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle düşünce farklılığınız olmasına rağmen, birbirinizi düşünmeden de yapamıyorsunuz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla ilgili geçici olarak mücadele enerjisi doğuran, kariyer konusunda yeni değişiklikleri desteklemeyen bir gün geçirirken, ikili ilişkilerinizde her zamankinden daha sabırlı ve toleranslı olarak, yaşamınızda sevgi enerjisini arttırmanız gereken bir gündesiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda daralmalar yaşayabilir, sıkıntıya düşebilirsiniz. Aşk, çocuk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamaların sorumlulukları yüzünden endişeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkileriniz, sosyal çevreniz ve yardımlaşma faaliyetleri açısından hareketli bir aylık süreçtesiniz. Toplum içinde daha fazla görünmeye başlayabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlilik kariyerinizi de daha fazla etkileyebilir. Hassas bir çalışma dönemi sizi bekliyor.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

26 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 30" R
Ay
Kova
02° 46' 10"
Merkür
Koç
17° 06' 41"
Venüs
Boğa
01° 40' 34"
Mars
Koç
00° 08' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 07"
Satürn
Balık
16° 37' 26"
Uranüs
Boğa
22° 22' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 23"
Lilith
Başak
23° 23' 55"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>