Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. Sabah sevdiğinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber doğrudan ilişkinizle ilişkili ilgili olmayabilir ama durumu rahatlatacak bir gelişme olduğu için sizi de yeterince mutlu edecek.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu bugün gündeme gelebilir. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından konuyu şimdilik fazla büyütmeyeceksiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bir plan yapmakla yüz yüze kalabilirsiniz.

Muhtemelen karşılaşacağınız gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, geleceğinizi de belirleyebilir. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni hazırlıklarınız var, alışılmışlığın dışında bir hareketliliğiniz gözleniyor. Hazırlıklı olun, pek çok konuda yeni seçimler öncesindesiniz. Bu tercihleri yaparken kararsızlık yaşayabilir, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşamüzeri bir görüşme yapabilir ve kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Mars-Oğlak burcu seyri azimli ve kararlı bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gereken süreç anlamına geliyor. Otorite konumunda bulunan kişiler veya hayatın bizzat kendisi sizi sorumluluk almaya zorlar. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Kimseyle çatışmadan, işinizi ve sorumluluklarınızı bilirseniz bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Eğer bedensel ve ruhsal anlamda sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa, bu dönemde mutlaka doktor kontrolünüzü yaptırınız. Mars Oğlak burcu geçişinin olumlu tarafları da var. Her türlü engelle savaşmanızı sağlar ve size direnç kazandırabilir. Azimli, kararlı bir şekilde hedefimize varmamız dileğimle,  

27 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal konularınız belirgin ve önemli olacak. Partnerinizle ilgili beklentilerinizde artış var ve bu beklentilerinizle ilgili çok uzak olaylara karşı bile kayıtsız kalamayacaksınız. Bunun temelindeki düşünce; kişiliğinizle ilgili sorunları çok fazla abartmanızdır. Bu nedenle, egolarınızla ilgili temkinli davranmanız gereken bir gündesiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni seçeneklerinizi veya olanakları gözden geçirebilir, olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Duygusal riskler almak doğru olmayabilir. Başladığınız işleri bitirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız hakaretleri, şikayetleri, incinmeleri veya egosal sorunları beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aniden hastalanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili gereğinden fazla endişe etmek yerine kısa süre içinde uygun tedavi yollarını bulmalı ve her şeyden önce pozitif düşünmeye başlamalısınız. Bugüne kadar yaşadığınız tüm zorlukları büyük bir cesaretle yenebildiniz, gereken güç özünüzde var.

27 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi fikirlerini beğenen ve hiç düşünmeden sözlerini esirgemeyen kişileri beğeniyor ve takdir ediyorsunuz. Hatta siz bile bazen ani sözler sarf edebiliyorsunuz. Ancak lafınızın nereye gittiğini hesaplayıp, öyle konuşmalısınız. Sağlığınıza dikkat.

27 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.

27 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki mücadeleleriniz artacak. Sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.

27 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gezegenlerin hareketleri bugün sizi de etkileyecektir. Ay'ın sizin burcunuzda uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle özellikle odaklandığınız kişisel meselelerle ilgili enerji harcamak istemeyebileceğiniz bir gün olacaktır.Sıra dışı fikirlerinizi paylaşmak isteyeceğiniz bir yapıda olabilirsiniz. Mars hizmet alanınızda ilerlemeye başlıyor. Bu durum sizinortamınızda mücadeleci ve motivasyonla dolu olabileceğinizi müjdeliyor. Altınızda çalıştığınız kişilere hükmedici davranma eğiliminde bulunabilirsiniz. Ancak davranışlarınız kırıcı olmamalıdır.

27 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

27 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 20" R
Ay
Balık
24° 55' 27"
Merkür
Koç
19° 06' 37"
Venüs
Boğa
06° 12' 06"
Mars
Koç
02° 58' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 56' 16"
Uranüs
Boğa
22° 35' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 41"
Lilith
Başak
23° 48' 22"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>