Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. Zor aşkın engellemeleri kadar, farklı hazzını da görebilmelisiniz.

Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak. Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek.

Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk söz konusu, bugünlerde gerçekleşebilir. Özel zevkleriniz biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor.

İş yaşamınızdaki aşırı yorgunluk plansızlıktan kaynaklanıyor. Kafanızdaki çalışma düzeniyle ilgili ısrarcı olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel sloganınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor. Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte geçtiğimiz Şubat ayından bu yana yaşanan gelişmelere bir bakmalıyız. Ailemizle olan ilişkimiz, yerleşim yerimiz, anne-babamızla alakalı konular veya evlatlarımızla ilgili meseleler üzerinde tekrar bir gözden geçirmede bulunmak iyi olur. Evimizle ilgili verilecek YENİ kararların mutlaka Haziran sonuna kadar enine boyuna ele alınması gerekir. Zararımıza olabilecek, sonradan pişmanlık yaratacak hareketlerde bulunmamak lazım. Eviniz sınırları içinde olan durumları öfkeyle, baskıda bulunarak, takıntılı bir şekilde çözemeyiz. Bazen beklemede kalıp duruma bakmak yararlıdır. Bu dönemde rutin işlerin halledilmesi, uzun zamandır tasarlanan ve başlanmış işlerin bitirilmesi, sonuca bağlanması, halledilmesi ihtimali yüksektir. Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

27 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı anlaşmaların, evrakların, ortak kaynak kullanımı gerektiren (miras, kredi, nafaka, tazminat, vergi, alacak verecek gibi) başlıkların üzerinden geçmeniz gereken günlerdesiniz. Artık sizin faydanıza olmadığını düşündüğünüz anlaşmaları sonlandırmayı seçebilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birini kafaya taktınız. Uzaktan takip ediyor ve o insanı elde etmek için plan yapıyorsunuz. Uğraşılarınızın gereksiz olduğunu zamanla anlayacaksınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren plan ve projelerinizin daha fazla desteklenmesi, kitlelere hitap etme enerjinizin artması böylece televizyon, basın yayında daha fazla yer alabilmeniz, arkadaşlarınızdan destek alma imkanınızın artması ve kariyer gelirlerinizle ilgili olumlu bir artış bekleyebilirsiniz. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğundan ve Neptün karesi de devrede olacağından, arkadaş çevrenizle ilgili size yansıyan dedikodular, iletişim hataları yaşayabilirsiniz. Bugün ayrıca para konusunda risk almamalı ve iyi niyetle bile olsa 3. Kişiler hakkında konuşmalarda bulunmamalısınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki mücadelelerinizde birtakım sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Haziran sonuna kadar ailenizle olan ilişkilerinizde enerjinizi ortaya koyuş şeklinizde sıkıntılara açıksınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde özgürlük teması söz konusu olabilir.Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz. Bilhassa özel ilişkilerde aldatma ve aldatılma ihtimallerinin olabileceği bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Herhangi bir akit sözleşmesi yapmak için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz.Genel olarak ise; bugün sabah saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açı kuracağı için romantik karşılaşmalar, kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak heyecanlı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars hala Yay burcunda geri gidiyor ve Venüs'le zıt açı yapıyor. Bu nedenle gerçekçi olmayan kararlar almak, aşırılıklara kaçmak ve birden fazla işle veya kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışmaktan kaçınmakta yarar var. Verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat ediniz.Bazıları anın hevesiyle verilmiş daha sonra tutulmayacak sözler olabilir. Dolayısıyla bu sözlere önem verip ciddi değişiklikler yapmaya kalkmayınız. Aynı şekilde ticari anlaşmalara, sözleşmelere, yolculuk planlarına temkinli yaklaşmakta fayda var. Aldatma ve aldatılma durumları ortaya çıkabilir, çapkınlıklar artabilir. Libido bu aralar epey yüksek olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 51' 51" R
Ay
Kova
01° 26' 04"
Merkür
Koç
17° 04' 16"
Venüs
Boğa
01° 33' 23"
Mars
Koç
00° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 36' 55"
Uranüs
Boğa
22° 22' 23"
Neptün
Balık
28° 55' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 04"
Lilith
Başak
23° 23' 16"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>