Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin bu ilişkide hep sorgulayan taraf gibi bir tavrınız var. Aynı coşkuyu yaşamıyorsunuz nedense. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Kötü bir organizasyonun kahrını siz çekiyorsunuz.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para girişiniz var. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca insanı sarsacak boyutlara ulaşabiliyor. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen birisi sonradan sizi hayrete düşürecek zaaflarını bir bir sergileyecek. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz konusu sağlığınız ve sevdikleriniz olduğunda soğukkanlılığınızı uzun bir süre muhafaza edemiyorsunuz. Panik anları ve duygusal üzüntüler sizin tüm enerjinizi götürüp yerine gereksiz endişeleri getirebiliyor. Maddi gelişmelerle ilgili alacağınız haberlerle gereken enerjiyi toplayabileceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:43 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, finansal konular üzerinde yararlılık, süreklilik, işlerlik, mükemmellik, detaylı bakış açısı, derinlemesine analizin kıymetli olacağını söylüyor. Saat 01:27 Ay-Mars görünümü, maddi konular üzerinde titizlikle durmamızı, ciddi şekilde işimize gücümüze odaklanmamızı sağlar. Saat 11:46 Ay-Venüs görünümü, ihtiyaçlarımızı her konuda gayet akıllıca karşılarız. Hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayız. Saat 19:46 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız değerlerimiz, sahip olduklarımız, olamadıklarımız yüzünden hesap kitap yapmaya hazır halde. Sanki her şey endekslenmiş güce, elimizde olana, olmayana. Öylesine madde alemine takılmışız ki, bizi rahatlatacak hiçbir şeye geçit vermiyor gibi  zihnimiz. Peki ama hayat bu denli irdelenmeye değecek kadar zor mu? Hiç mi güzelliği yok şu yaşamın. İşte Ay-Neptün karşıtlığı bir başka yanını da keşfetmemizi sağlayabilir. Saat 22:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların, görüşmelerin, haberleşmelerin sizin hayatınızda olumlu gelişmelere işaret olduğunu gösteriyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, yeni bir çevreye girebilir, akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu hareketlilik sizi bir hayli heyecanlandırır, tazelendirir, geliştirir. Saat 22:42 Ay-Satürn görünümü, çocuklarımız, kişisel ihtiyaçlarımız, toplumsal konular, güvenlik, işlerimiz ve de bakım, onarım gibi giderlerimizin bütçemize uygun şekilde düzenlenmesinde fayda var. Bizimle aynı görüşte olmayan kişilerle aramızdaki iletişimi, duygusal meseleleri bugün olgunlukla ele almamızda yarar görüyorum. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Statükocu özelliğinizden şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün sürpriz bir ziyaretiniz olabilir. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine gireceksiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni seçeneklerinizi veya olanakları gözden geçirebilir, olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Duygusal riskler almak doğru olmayabilir. Başladığınız işleri bitirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız hakaretleri, şikayetleri, incinmeleri veya egosal sorunları beraberinde getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. İşlerinizde bitişler olabilir.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Duygularınız çok karışık. Olur olmaz insanlardan şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Bu durum hem sizin açınızdan hem de karşı tarafta olumlu etki yaratmaz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hiç olmayacak yerlerde gereğinden fazla rahat davranabilir, gerekli yerlerdeyse tam tersi bir tutum içine girebilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınız şu sıralar çok fazla.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. Zihniniz maddi ve manevi değer yarattığınız konularda çalışacaktır.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>