Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi ilgilendiren konular ön plana gelebilir. Sabırsız davranarak daha önce yaptığınız planları aniden değiştirebilirsiniz. Daha önlemci olmaya bakın.

Bugün meslek yaşamınızda iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız önemli.

Harekete geçme isteğinize rağmen kimi beklenmedik gelişmeler bazı gecikmelere neden olabilir. Şartlara uyum gösterebilmeli, hatta inatçılıktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak. Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:11-16:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parayla birebir alakalı işlerimizi, hesaplamalarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Alacağımızı, vereceğimizi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para harcayabiliriz. Boşluk süresince, kafamız biraz karışabilir, belli kişilerle veya durumlarla bağlantı kurmakta zorlanabiliriz. Bu nedenle gerginlik duyabiliriz. Birbirimize anlayışlı olmamızda yarar var. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bütçemizi geleceğimizi geniş manada ve ilerisi adına düşünerek gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Bugünün yarını  var sözünü unutmayalım. Saat 16:59 Ay-Terazi burcu geçişiyle, birileri sizi beğenir veya beğenmez, yaptıklarınızı onaylar veya onaylamaz buna takılmayınız. Ancak taviz veriyor, sorunların üstünü örterek yokmuş gibi yaşıyorsak bilelim ki, bunlar bizi sürekli uğraştırmaya devam eder. Bugün gerekli hallerde ve  gayet ılımlı bir şekilde,  insiyatifinizi kullanmanız gereken konularda fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. Hayat kimi zaman bizi kendi tercihlerimizin dışında bir seçeneği kabullenmek için zorlayabilir. Ancak biz ne istiyoruz, bu sorunun cevabı çok önemli. Çevrenizin sizin üzerinizde baskın rol oynamaması için sizin kendinizden emin olmanız son derece gereklidir. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinizden emin olamadığınız, sürekli olarak karar değiştirdiğiniz bir gün sizi bekliyor. Başka insanlar tarafından hayata bakışınız değişebilir fakat bu değişimden de emin olamazsınız. Aslında bu süreçte sığınmanız gereken insanların uzun yıllardır tanıdığınız kişiler olmasında fayda var aksi takdirde yanlış yönlendirilebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, zayıf ve duygusal yönünüz ön planda olabilir, ama sizi duygusal anlamda destekleyen ya da kol kanat geren kişiler adeta emrinizde birkaç gün için. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Maddi yardım almanız gereken durumlar olabilir. Konusunda uzman olan kişilerle görüşebilirsiniz. Bazı konularda desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve hassassınız. Dışarıdan bakıldığında ise son derece ciddi görünüyorsunuz. Mali sıkıntılarınızı böyle kamufle etmeye çalışıyor gibisiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız vegörüşmeleriniz, ilişkileriniz hakkındaki kararlarınız ve mesafeli tavrınız ön plana çıkarken, iletişim ve görüşmeler konusunda mücadelelere açık bir günde olduğunuz için, dengeli bir enerjide kalmanız ve ikili mücadelelere girmemeniz bugün için faydalı olacaktır.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bazı konuşmalar ve duygusal tatminler söz konusu. Öğleden sonra iletişiminiz hızlanırken, yapacağınız kısa planları çok iyi bir şekilde düzenlemeye özen gösterin.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabırsız ve telaşlı bir tutum içine girebilirsiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmaya gayret gösterin. Olayları değerlendirirken kuruntulara kapılabilirsiniz. Dikkatinizi ev işlerine yöneltmeniz sizi rahatlatabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki faaliyetler bütün gününüzü alabilir. Haberleşme ve toplantı trafiği içinde kovaladığınız işleri sonuçlandırmaya çalışabilirsiniz. Kendi özel işlerinize ayıracak bir dakika bile bulamamanız mümkündür. Fakat vaktinizi doğru harcamayı öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>