Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor.

Birikiminiz hızla eriyor. Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük irili ufaklı problemlerle yorgun ve bitkin hissediyorsunuz. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için bazen gereğinden fazla tavizkar davranıyorsunuz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:14 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle bayramı karşılayacağız. Bu enerji, özgür olmak arzumuzu işaretleyecek.   Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzumuz da aynı şeklide yoğundur. Saat 03:37-29 Temmuz saat 06:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafımızdaki insanlarla kucaklaşmak, sevdiklerimizle bir arada olmak, şöyle bir rahatlamak, güzellikler düşünmek, sorunları biraz olsun geride bırakmak iyi olacaktır. Böylece enerjinizi toplarsınız, canlanırsınız. Saat 09:39 Venüs-Pluto karşıtlık etkisi altında, iç dünyamızda huzursuz olabiliriz. Bir yandan ilişkimizle alakalı meselelerde hassasız, geçmişe dönük düşünmekteyiz, belki de sakin bir liman arayışımız yüksek. Diğer yandan hayatımızla ilgili konularda neyin nasıl gerçekleştirmemiz gerektiğini tam tespit edemiyoruz. Hatta bazılarınız ortada olmayan bir kişiye veya imkansız bir aşka tutkulu ve takıntılı bir şekilde bağlanabiliriz.  Hangi konuda olursa olsun, sanki kaygan bir zeminde gibiyiz. Zaman durmuş gibi. Günü huzurlu geçirmek için benim tavsiyem, geri dönülmesi zor kararlar vermekten kaçınmanızdır. Çünkü sonunda üzüleceksek bu kararın ne anlamı olabilir ki? Onun için biraz daha düşünmekte fayda görüyorum. Mutluluğu, sevinci, barış ve kardeşliği el ele, gönül gönüle paylaşacağımız Nice Bayramlara,

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, zihinsel faaliyetlerinizi olumsuz etkileyecek bir durumunuz görünmüyor. Bu nedenle, uzun zamandır ertelediğiniz bir konuyu ele alarak üzerinde çalışmanızda yarar var. Kendinizi iyi hissettiğiniz böyle bir günde, iyi sonuçlar alabilirsiniz. İş yaşantınızda çelişkiler yaşıyor olmanız, önemli değil. İçsel sesiniz her konuda size doğruyu gösteriyor.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren evinizi ve ailenizi ilgilendiren konular yakın çevre ilişkilerinizden daha fazla ön planda olabilir. Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir. Ev değişikliği ve tamirat türünde olaylar gündeme gelebilir. Harcamalar artabilir. Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığınıza ait konularda güzel gelişmeler olabilir. Görünüşünüzle ilgili iddialı bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Alışveriş ve bakım konularında paranızı harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Sportif aktiviteleriniz artabilir. Pek çekici bir fikir olarak gelmese de diyete başlayabilirsiniz. Yeni kararlar ve yeni başlangıçlar gözüküyor.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DAHA önce istemeden verdiğiniz sözler bugün karşınıza çıkabilir. Bahaneler aramaktansa açıkça karşı tarafa durumu izah etmelisiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>