Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Muhteşem bir şeyler yaşayacağınızdan çok eminsiniz, ama bu ilişkiyi başlatmak için yaptığınız hesaplarda baştan sona zarar var. İyi düşünüp doğru karar vermek zorundasınız.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra nihayet huzur var. Karmaşık bazı ilişkilerden kendinizi sıyırdınız. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenize, değerinizin anlaşılmasına neden oldu.

İnsanlardan gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz var. Bu gizlilik, çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Bu konuda açık olmanızda ne sakınca var, onu siz de bilmiyorsunuz.

Yeni tanıştığınız ilişkilerde kendinizi anlatamıyorsunuz. Nedense insanların erdemlerinizi görmesi için hayli zaman geçmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her gördüğünüzde içinizi aydınlatan biri, bu günlerde zihninizi çok meşgul ediyor. Ama içinizi aydınlattığı kadar da, bir sorun olarak dolanıyor beyninizde. Birkaç güne kalmadan, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendiren bir haber alacaksınız. Bu haber üçlü, anlaşılmayan bir ilişki içinde olduğunuzu düşündürecek etrafınızdaki insanlara.

25 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz önemli enerjilerin etkisi altında başlıyor. İlki, saat 03:07 Merkür-Uranüs görünümüdür. Yenilikte bulunma ve özgür bir şekilde hareket etmek istersiniz. Ancak baskı altında kalabilirsiniz.  â€'Kimsenin  beni yönetmesine izin vermeyeyim diye düşünürsünüz.  Ancak üzerinizdeki baskı bir hayli yoğundur.  İnsanlara, olaylara, hatta en yakınlarınıza bile uyumlu davranmakta zorlanırsınız. Peki ne yapılmalıdır? Şu cümleyi tekrarlamak faydalı olabilir. Bugünler de  geçecek ve çok yakında gücümü yeniden elde edeceğim. Yaşadığım deneyimlerin bana kazandırdıklarını ileride gülümseyerek hatırlayacağım. İşte bugünkü gerilimi aşabilmenin en etkili yöntemi de budur. Saat 05:11 Merkür-Satürn görünümü, ailemiz, yaşadığımız dünya, yuvamız ile alakalı konular üzerinde derinden derine her durumu hassasiyetle ele almamız anlamındadır. Dış dünyadan gelen tüm etkileri, kendi içimizde gözden geçirerek anlamak isteriz. Sevdiklerimizi, güvendiğimiz insanları korumak ve gözetmek isteriz. Değerlerimize fazlasıyla düşkün oluruz. Saat 05:23 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan  hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Saat 12:42 Merkür-Chiron görünümü geçmişi ardında bırakmak isteyen bireyin arzuları gayet güçlüdür. Sizin akıl verene değil, size destek olana ihtiyacınız var. İnsan bazen kendi kendini engelleyebilir bazen de yaralarını sarabilir. İşte siz bu görünümle, bütün yüklerinizden arınmak için harekete geçersiniz. Bugüne dek ben herkese derman oldum. Artık kendi başımın çaresine bakarak ilerlemekten yanayım diyebilirsiniz. Eğer bunu yapmanıza bir engel varsa onu devre dışı bırakmaya çalışırsınız. Paranızın, zamanınızın tümünü artık kendinize ayırmaktan yanasınızdır. Başka türlü şifa bulmayacağınızı bilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında,  hayatınıza renk getirecek sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız beklemeye tahammüllünüz yoktur. Saat 16:53-26 Temmuz saat 17:54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bugününüz dünden güzel, yarınlarınız her dem güzel olsun. Gönlümce sevgilerimle,

25 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu yüklü bulutlar içinde adımlar atmak size pek yaramıyor. Bu nedenle temkinli davranışlar içinde olmak, bir sonraki adımınızın emin ve güven içinde olmasını sağlayacaktır. Dolayısıyla, daha stressiz bir ruh durumunda olacaksınız. İştahınızın yerinde olması nedeniyle formunuzu korumak için yiyeceklere biraz dikkat etmelisiniz.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişiklik yapmaktan çekinmeyin, ama maddi sınırlarınızı da aşmamanız gerekiyor. Olabileceğinizin en iyi halle tüm zamanınızı ve enerjinizi sunmanız imajınızı güçlendirmenize ve evde de takdir gören kişi olmanıza yardım edebilir. Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak. Tüm burçlar için gün geneli: Dün de belirttiğim gibi, gezegenler önümüzdeki iki üç hafta boyunca rüzgarı arkamıza alıp gideceğimiz yere varmamıza(ya da belli amaçlarımıza ulaşmamıza) yardım ediyor. Ancak, bu durum yolumuzun üzerinde bizi bekleyen engeller ya da bizzat bizi engellemeye çalışan kişiler olmayacağı anlamına gelmiyor. Örneğin, ilk olarak bugün ve yarın, bu tür kişiler karşımıza çıkabilir. Bu kişileri yok saymak yerine, politik davranarak ilerlememiz daha doğru olacaktır. Herşeyin olumlu ilerleyebileceği bir haftada olduğumuzu unutmayıp, ani tepkilerden kaçınmamızda fayda var.

25 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uzun zamandır görmediğiniz kişilerle karşılaşabilir veya onlarla ilgili haberler alabilirsiniz. Bu yeni durumlar sizde bir duygusal karmaşa yaratabilir. Kendinizi bırakmanın zamanı değil. Derin düşünme ve kabullenme temaları öne çıkabilir. Size yük olan duygulardan kurtulmak için bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

25 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR yakınınızın sağlığı ile alabileceğiniz haberler keyfinizi kaçıracak. Bu konuda aile içinde bir toplantı gerçekleştirebilirsiniz.

25 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 27' 18" R
Ay
Balık
23° 54' 43"
Merkür
Koç
19° 03' 51"
Venüs
Boğa
06° 06' 58"
Mars
Koç
02° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 43"
Satürn
Balık
16° 55' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 08"
Neptün
Balık
29° 01' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 27"
Lilith
Başak
23° 47' 54"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>