Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Gönlünüzü biraz kışkırtın, ruhunuzu harekete geçirin. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun.

Zaman geçirmeden önlemler almalısınız. İş yaşamınızın geleceğinde birçok şeyi altüst edebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin üstesinden tek başınıza gelmeniz olanaksız gibi görünüyor.

Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Öyle ağır para sıkıntılarınız yok. Fakat bu sonsuza kadar böyle gidecek anlamına gelmiyor.

Bakışlarınız dalgınlaşıyor, başka yerlerde gibi gibisiniz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç bir dost size mutluluğa giden patika yolları gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Buna başınıza gelen son olaylar neden oldu. Ama içinizdeki burukluğu yavaş, yavaş azaltıyorsunuz. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanıt oluyorsunuz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:27 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyri, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, bedensel ve ruhsal anlamda kendinize özen göstermeniz ve üstünüzdeki baskılardan kurtulmanız adına teşvik edicidir. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, başkalarına sezdirmeden kendi isteklerinizi yapmak üzere gizlice hareket etmenizde yardımcıdır. Sözgelimi evde dinlenmek, sevdiğinizle buluşmak, bazı önemli konular üzerinde konuşmak, kimsenin bilmediği bazı işlerle uğraşmak, onları istediğiniz gibi düzenlemeye çalışmak gibi. Fiziksel anlamda ihtiyaçlarınız yoğundur. Eğer yalnızsanız, bir sevgiliniz olsun istersiniz. İlişkiniz varsa, partnerinizle özel bir şeyler yaşamak istersiniz. Bazılarınız bu görünüm altında zaaflarına yenilebilir. Sözgelimi kızdığınız halde sevgilinizi aramak, bir araya gelmek gibi. Onun niyetini öğrenmek amaçlı böyle davranıyor olabilirsiniz. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, duygusal hayatınızla ilgili konularda aşırı hassas olduğunuzu, koruma içgüdünüz nedeniyle sevdiklerinizi kolunuzun kanadınızın altına almak istediğinizi gösteriyor. Kendi içinizde bazı meseleleri ele alma gereği duyabilirsiniz. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, sosyal ilişkiler, finansal konular ve ailemizi ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Para önemli ve büyük bir güç ve biz bu güce sahip olmaktan yanayız. Yuvamız, rahatımız, çıkarlarımız kıymetli. İçten gelen bir dürtüyle her şeyi inceleyeceğiz ve üzerinde duracağız. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık ortamlardan her ne kadar kaçınmak istesen de günün son derece yoğun geçecek. Yeni sorumluluklar üstlenmektense, elindeki işlere odaklanmalısın. İş arayışındaysan, geçmişte yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin. Arkadaşlarınla ilgili kafandaki soru işaretlerinin cevaplarını bulduğunu sanabilirsin ama peşin hükümlü davranmadığından da emin olman gereken bir gün. En ufak tatsızlıkta küsüp içine kapanan bir Aslan mısın? Bu gün bu özelliğinin dezavantajlarını tecrübe edebilirsin. İlişkilerde yaşanabilecek anlaşmazlıklara dikkat etmelisin. Özellikle yeni bir ilişkiye başladıysan, fazla sorgulayıcı olmamaya dikkat etmelisin. İyi niyetle sorduğun sorular yanlış anlaşılmana neden olabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla buluşup eski günleri yâd etmek isteyebilir ve bu sayede sizi mutlu edecek planlamalar içinde olabilirsiniz. Geçmişten gelen bir kırgınlık çözüme kavuşturulabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Duygusal anlamda yaralandığınız konular gündeme taşınabilir. Kendi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı ve huzur zamanı sizler için. Duygusal yapınızı dengeleyerek hayallerinize kavuşacaksınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkulu ve güç kullanmayı seven Aslanlar için bugün duygular ve ailevi değerler ön planda. Sevdiklerinizi de ilgilendiren konuları paylaşabileceğiniz sosyal ortamlar sizi mutlu edecektir. Baskıcı tutumlardan kaçınmak önemli.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizin işleriyle ilgilenecek, çocuklar ve yakın akrabalarınızın sorunlarını çözümlemeye çalışacaksınız. Parasal konulara yönelik bazı sıkıntılar duymanız mümkün. Fakat, moralinizi bozmayacak, çalışmalarınızı sürdüreceksiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>