Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ilginç gelişmeler yaşayabileceğiniz ve bu gelişemeler doğrultusunda yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal durumunuz genel anlamda dengeli olacaktır ve sevdiğiniz kişiyle paylaşaımlarınızdan zevk alacaksınız. Güzel ortamlarda bulunabilir ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda ilginç fikirler üretebileceğiniz ve bunları bir an önce uygulamaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak kendinizi özgür hissedeceksiniz ve kişisel inisiyatifinizi kullanmakta kararlı davranacaksınız. Geleceğe yönelik yeni beklentiler içine girebilirsiniz ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve paraya fazla değer vermeyeceğiniz bir gündesiniz. Beklenti düzeyiniz artıyor ve fikirlerlerinizden maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bugün daha çok işbirliklerine yatkın olacaksınız ve ortaklaşa çalışmalar size kazanç getirebilir.

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilir ve bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ve bazı dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisindeyiz. İsteklerimizin mutlak kabulünden yanayız. Ev içinde biraz daha ılımlı olmakta yarar var. Çünkü boşluk süresince bir karar vermek ve uygulamak pek kolay olmaz, doğru da değildir. Ayrıca benim dediğim olacak tarzında hareket etmek huzursuzluk yaratabilir. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayan, kısa süreli flörtlerin göstergesidir. Kendinizi hem akıl hem eylem yönünde güçlü hissedersiniz. Erkeklerde karizma, kadınlarda çekicilik kazandıran bu görünüm, duyguların kolayca akışını, söze veya yazıya dökülüşünü sağlar. Bu görünüm Aslanlar için evlilik kararının da göstergesidir. Çocuk sahibi olma arzumuz yükselir. Hobilerimiz, spor, eğlence, şans oyunları, borsa gibi konularda aktif olmamızı sağlar. Hızlı düşünürüz, kolayca harekete geçeriz. Yıldırım aşkının göstergesidir. Son moda trendlere, bilgiye, yeniliklere açık olmamızı sağlayıcıdır. Sorunları konuşarak çözmenin göstergesidir. Cinsellik etkileyicidir. Duygular söze öylesine kolay dökülür ki, bu sözler hedefine bir ok gibi hızlıca ulaşır.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanızın içinde bazı kuşkular belirebilir. Ancak, bugün kendinizi iyi hissedecek ve çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İletişim konularında bazı anlaşmazlıklar ve karışıklıklar çıkabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda bazı konularla ilgili yanlış anlaşılmalar olabilir. Bunun nedeni aslında finansal sorunlardan kaynaklanmakta. Siz kendinizi olması gerektiği gibi ifade ederseniz ve kendinizi gizlemekten vazgeçerseniz karşı tarafta bunu daha net anlayacak ve bütün yanlış anlaşılmalar giderilecektir. Her zaman ve her olayda açık ve net bir duruş içinde olmalı, başkalarının sizi yanlış tanımasına müsaade vermeden şeffaflık içinde hareket etmelisiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz daha mantıklı davranmalısınız. Parasal konularda kendinizi daha fazla endişeli hissedebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karşı cinse duyulan arzular sizi harekete geçirir. Sevdiğiniz insanla aranızda ki problemleri çözüme kavuşturmak için harika bir gündesiniz. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için; başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Yaratıcı enerjilerinizi işinizle ilgili alanlarda etkili olarak kullanmaya çalışın. Hangi alanda göstermek istiyorsanız, o alanın içindeki kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutarak; desteklerini almayı başarmalısınız. Şimdi kendinize ve yeteneklerinize güvenerek ilerleme zamanı.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eşyalarınızı, evinizi, yaşadığınız yeri derleyip toplamak için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi verimli kullandığınız bir günde oldukça çalışkan olabilir, tasnif, düzenleme işleri yapabilir, sahip olduklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda alacağınız kararları, sevdiğiniz insanla beraber uygulayacaksınız. Aileniz için yapacağınız harcamalar ön planda olabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim sevdiğiniz kişiyle sıra dışı deneyimler yaşama isteğinizi tetikler. Gidilmedik bir ülkeye ziyaret ya da denenmemiş bir spor aktivitesine katılmak sizi heyecanlandırır. Dış dünyanın bu farklı ilişkiye bakışı bir akım yaratmanızı destekler.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTAYA beklenmeyen şartlar ve gerginlik yaratabilecek gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bunlardan herhangi bir zarar görmemek için işbirliği yapmalı, çatışmaya veya güç mücadelelerine girmekten kaçınmalı, mevcut ortama dinginlik ve uyum gelmesini sağlayacak hareketler içerisinde olmalısınız. BUNU başardıktan sonra ikili ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlayabilir ve çevrenizle olan etkileşimleriniz, iç dünyanızda doğrudan etkiler yaratarak ruh halinizde ani değişimler yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden, uyumlu ortam yaratmak ve havadaki gerginliği azaltmak için daha fazla çabalamanız gerekecektir.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 20" R
Ay
Aslan
26° 49' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 04"
Venüs
Boğa
19° 53' 19"
Mars
Koç
11° 29' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 48"
Satürn
Balık
17° 47' 28"
Uranüs
Boğa
23° 14' 03"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 16"
Lilith
Başak
25° 02' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>