Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızla gerilerde kalan bitmiş ilişkinizden hala kopamadığınız, garip bir bağınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bu, yüreğinizin hala dolu olduğu gibi bir izlenim bırakıyor çevrenizde.

Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanabiliyorsunuz. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Müsriflik anlamında harcamalarınız pek olmuyor. Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliklerinizle hayatın bir kısmını da kaçırdığınız düşünülüyor. Ama hiç oralı bile olmuyorsunuz, tarzınızdan memnunsunuz.

Aşk hayatınızda büyük bir yanılsama içersindesiniz. Sizi hala geçmişe bağlayan bir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstün sabır yeteneğinizi bugünlerde bol bol kullanmanız gerekecek. Yaşadığınız bir problemin palazlanmasındaki payınızı artık kabullenmelisiniz. Tümüyle suçsuz olduğunuz yolundaki hırslı savunmalarınıza yalnızca kendiniz inanıyorsunuz. Bu akşam ya da yarın, bir misafirinizle özel bir geçmiş tartışmanız olabilir. Bu tartışma sizi biraz incitecek.

31 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Perşembe günümüz,  dün olduğu gibi Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor. Maddi konularda hesabınızı bilmeniz anlamına gelir. Hangi işin size ne kazandıracağını gayet iyi hesaplayabilirsiniz. Hiçbir konuda risk almak istemezsiniz. Duygusal dünyanızda, bazı kişilerle aranıza mesafe koyma gereği duyabilirsiniz.Saat 17:47-19:09 arasındaki  Ay boşluk etkisi altında, parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle yoğunluk nedeniyle parasal  alışverişlerde  alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para harcayabiliriz. Saat 19:09 Ay-Terazi burcu geçişi, huzurlu bir şekilde, kendimize ve çevremizdeki insanlara zaman ayırmamızı sağlıyor. Anlaştığımız kafa dengi arkadaşlarımızla sohbet etmek, huzur verici paylaşımlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

31 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Dikkatli olmalı ve çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız..

31 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu seçenekleri değerlendirmelisiniz. Ani tepkilere, gelişmelere veya hareketlere açık bir gündesiniz, planlı programlı ilerlemeniz yararınıza olur. Fiziksel değişiklikler yapmadan önce, özelliklerinizi geliştirmeye çalışmalı, kendinize yatırım yapmalısınız. İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı iniş çıkışlı durumlar, beklenmedik gelişmeler veya bazı değişiklikler sizi, rutin anlaşmalardan, bazı kişilerden veya düzenlemelerden bağımsız özgür bir konuma taşıyabilir. Ancak, siz yine de, olası bu tür rahatsız edici görünen olaylar yaşanmaması için tedbir almalı veya olan biten değişiklikleri kontrol altında tutmaya çalışmalısınız. Nedensiz yaprak kımıldamadığına göre, ortaya çıkan gelişmeleri dikkatle ele almak veya incelemek daha doğru olacaktır.

31 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve başkalarından desteklerle ilgili konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Başkalarından destek veya ortak arayışınız için görüşmelerde bulunmanız mümkün gözüküyor. Hazırladığınız detaylı sunumlar göz doldurabilir. Görüşme sırasında anlayışlı ve sakin bir hava yaratmanız yararınıza olabilir. Parasal açıdan olumlu haberler var.

31 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER şeye, herkese bir kulp takıyorsunuz. Öz eleştiri yapmak sizi kendinize getirecektir. Yakınlarınızla daha sıcak bir iletişim içinde olun.

31 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 26" R
Ay
Yay
19° 04' 43"
Merkür
Koç
16° 08' 60"
Venüs
Koç
27° 38' 14"
Mars
Balık
27° 37' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 19"
Satürn
Balık
16° 19' 51"
Uranüs
Boğa
22° 11' 31"
Neptün
Balık
28° 49' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 14"
Lilith
Başak
23° 02' 06"
True Node
Koç
15° 28' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>