Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıt vermekte zorlanıyor. Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak.

Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Para sizin için olunca harcanacak bir şey. Olmayınca problem etmiyorsunuz ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunlu hale geldi. Yeterince birikiminiz olmadığı için zorlanabilirsiniz.

Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Akşama doğru bir davet alabilirsiniz. Gideceğiniz yerde karar vermekte zorlandığınız bu konu açılabilir. Önemli kararlar vermeniz için daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir.

29 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar bayramın ikinci gününe, saat 06:37 Ay-Başak burcu geçişiyle  başlıyoruz. Değerli bulduğumuz her ne varsa, sözgelimi para-aile-özel hayatımızla ilgili konular üzerinde titizleneceğiz. Ancak mantığı öne alarak düşünmeniz halinde pürüzleri düzeltebilirsiniz. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunursunuz. Saat 10:02 Ay-Mars görünümünde hayatı biraz doğal akışına göre yaşamak lazım. Bir şeyleri sürekli irdelemek, kafamıza takmak bizi yorabilir. Meseleleri didiklemekten vazgeçelim. Bizi mutlu edecek, aktif hale getirecek olana yönelelim. Saat 20:46 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Huzurlu bir bayram  günü geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

29 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinç altınızda sizi duygusal olarak yönlendiriyor. İsteklerinizin geçici olması konusunda bulgularınız sizi yanıltabilir. Sabit kararlar almak için henüz çok erken. Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz. Hafta başı farklı olaylarla bir araya geleceğiniz dostlarınızın teklifleri ilginç gelebilir. Vereceğiniz kararlar ciddiyet kazanacak.

29 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı olay veya durumlar için sunulan çözümler mantıklı olmaktan çok saçma olmaya yakın olabilir. Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflere ulaşmanın veya belli amaçları gerçekleştirmenin birden fazla yolu olabilir. Tek yol, bildiğimiz veya alışık olduğumuz yol değildir. Dolayısıyla, kendinizi köşeye sıkışmış ve ilerleme imkanınız yokmuş gibi hissediyorsanız, amaçlarınıza ulaşmanın diğer yöntemleri üzerine düşünmelisiniz. En imkanlı görünenden en imkansız görünenine kadar türlü seçeneğin yaratacağı mükemmel sonuçları görüp çok şaşırabilirsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşinize ait rekabet içeren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak bu sayede yeteneklerinizi geliştirebilmek yönünde olumlu adımlar atacaksınız. Kursa, seminere veya workshoplara katılabilirsiniz. Şüphesiz bu eğitimler harcamalarınızı arttırabilir. Fakat uzun vadeli planlarınız için gerekli olduğunun farkındasınız.

29 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

CEVAP beklediğiniz kişiler ısrarla bundan kaçınabilir. Üstlerine gitmeyin. Göstereceğiniz sabır sayesinde kıymetli olan siz olacaksınız.

29 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

29 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 55" R
Ay
Yay
20° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
27° 46' 27"
Mars
Balık
27° 42' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 52"
Satürn
Balık
16° 20' 28"
Uranüs
Boğa
22° 11' 53"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 37"
Lilith
Başak
23° 02' 50"
True Node
Koç
15° 28' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>