Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bittiği yerde hayatın da biteceğini düşünüyorsunuz hep. İlişkiniz bitmemek için direniyor. Hem siz hem de partneriniz bitmesinden yanaymış gibi bir davranış içindesiniz. Bu akşam biraraya gelip belki de son tartışmanızı yapabilirsiniz.

Zeki ve önsezili oluşunuz gelecek problemi önceden görmenizi sağlıyor. Bu size olumlu puan kazandırıyor. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Çünkü onlara size karşı olan eleştirilerini yapma şansı tanımıyorsunuz.

Elinize yüklü bir para geçebilir. İlkolarak sıkışık, darda olan bir yakınınıza destek vermeyi düşünüyorsunuz. Ardından günü yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyeceksiniz. Yalnız bugünlerde değil genel olarak da para darlığı yaşamıyorsunuz.

Son günlerde sıklaşan baş ağrılarınız aşırı yorgunluktan ve kolay yıprattığınız sinirlerinizin bozukluğundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal açıdan aktif bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilir, ortak düşünce ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz, ortak hareket edebilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Aklınıza gelen bir fikri, uygulamak yerine şöyle geriye çekilerek olan biteni incelemek çok daha yararlıdır. Hedefinizden şaşmadan ve ani kararlar vermeden gözden geçirmelerde bulununuz. Saat 15:04 Ay-Yengeç geçişi, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, bedensel ve ruhsal anlamda kendinize özen göstermeniz ve üstünüzdeki baskılardan kurtulmanız adına teşvik edicidir. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Sosyal bir gün seni bekliyor. Bugün aniden çıkacak planlara dâhil olmaya da kendini hazır tut derim. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, özgeçmişindeki bilgileri eksiksiz doldurduğundan emin olmalısın. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, eşinle birlikte çocuklarınıza sorumluluklarını hatırlatmanız gerekebilir. İletişimle ilgili beklenmedik aksiliklere karşı tedbiri önceden almanın faydasını görebilirsin. İçinde tutamadığın bir sırrı ailene açıklayabilirsin. Bugün hemen her konuda iki kez düşünüp öyle karar vermen gerekebilir. Aceleyle yanlış kararlar almaktansa, işini sağlama alman içini rahatlatacak.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların bazı konularda üstünüze geldiğini veya onların hayatınıza müdahale ettiğini düşünebilirsiniz. Onların ne istediğine kulak asmak yerine kendi bildikleriniz doğrultusunda ilerlemeniz daha doğru olur.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve hızlı zamanlar içerisinde bulunuyorsunuz. Karar vermeniz gereken konularda çok yönlü düşünmeniz olası. Zihniniz hızlı bir şekilde çalışırken farklı çözümler üretmeniz kolay olacak. Sorumlu olduğunuz konularda beklediğiniz haberleri kısa süre içerisinde alabilirsiniz. Ancak bazı konularda ikilemler yaşamanız mümkün. Kardeşlerinizi ihmal etmeyin.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir karar vermenizi bekleyenler olabilir. Veya kararsızlık yüzünden sıkıntılarınız yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak, moraliniz yüksek olduğu için bunlardan çabuk kurtulacak ve hızla harekete geçeceksiniz.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınız bir kaç gün boyunca daha fazla ön planda olabilir. Etkiligücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bilinçaltınızdaki konulara ışık tutacak. Kolektif enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz. Toplum faydasına yapacağınız işlerden dolayı tanınıp herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bilinçaltına ittiğiniz iç güdüsel olarak herkesi koruma eğiliminiz bugün tırmanışa geçer.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir karar vermenizi bekleyenler olabilir. Veya kararsızlık yüzünden sıkıntılarınız yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak, moraliniz yüksek olduğu için bunlardan çabuk kurtulacak ve hızla harekete geçeceksiniz.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>