Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek. Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, bu kaygılar içinde daha da gelişiyor.

En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor. Dönemi ancak bu şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız. Konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekecek. Konunun yabancısı olmanız sizi bocalatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, kariyer hayatımız, toplumsal konum ve sorumlulukları baskın kılıyor. Ne kadar güvendeyiz ve neler yapmak gerekiyor, bunlar üzerinde duracağız. Şu andaki koşullar bizim istediğimiz gibi değilse evimiz, ailemizle ilgili meseleler ortaklaşa çözümlenmiyorsa ortada bir sorun var demektir. Bu sorunu isyan ederek, kaçarak, yanlış kararlar alarak halledemeyiz. Birilerine kızarak veya suçlayarak bir yere varamayız. Öncelikle şumeselelerini, tercihlerimizi, çevremizi, eğitim hayatımızı veya genel olarak ilişkilerimizi gözden geçirelim. Bunları tarafsız bir şekilde ele alalım ki, bize zaman kaybettiren şeyleri tespit etmemiz mümkün olsun. Sonrasında yeni arayışlara girişiriz. Bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor. Hep bizim istediğimiz gibi olmayabilir. Bazen kendimizi bir alana, bir işe, bir yere sıkıştırırız ve sonra şikayet ederiz. Kendimizi haklı buluruz. Kimi zaman da, en yakınımızda bulunan kişiler dengeyi bozar, biz düzeltmek için kendimizden taviz veririz. Bu da yanlıştır. İş-ev arasındaki dengenin yeniden ele alınması, işler hale getirilmesinde fayda var. Yetenekli olduğumuz alanlarda doğru seçimleri belirleme vaktinizdir. Eğer gelişmek, büyümek istiyorsak, eğerhayatında güvence arzuluyorsak, yarınlarımızı garanti altına almak istiyorsak, hareket etmeli, zaman kaybetmemeli, bir yol, bir hedef belirlemeliyiz. Hayata bakış açımıza göre seçimler yaparız. Yanlış seçimler yapmamak için, önce kendimizi gözden geçirmemizde yarar var. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında olduğu yerde sayan insanları görmek tahammülünü tüketebilir. Kime ihtiyacın olmadığını görebilirsin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zayıf noktalarımızı olağan dışı bir şekilde koruyabilirken, yumuşak noktalarımızı başkalarının rehberliği ve desteği vasıtasıyla bizim için en iyi duruma getirme deneyimini yaşayacağız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, hafta sonu olmasına karşınve sorumluluklarla ilgili konulara dikkat çekmekte. Biraz daha esnek olmaya bakmalısınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir dolunay meydana gelirkenhayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda farkındalıklar yeni kararları gündeme getirebilir. Bu kararınıza uygun şekilde hedeflerinizde ve planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki yoğunlu- ğunuz,alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya hassaslıklar yaşamanıza yol açabilir. Kariyerinize ve toplum önündeki duruşunuza dikkat edin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay size güven temasını düşündürtecek. Herkesle sahip olduğu değerleri paylaşan cömert ruhunuz, kimlerden karşılık aldığını mercek altına almak isteyebilir. Ayrıcahayatınızda bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Maddi güven ve sunduğu konfor önemli bir tema olarak hayatınıza yansır.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 50" R
Ay
Aslan
13° 32' 43" R
Merkür
Koç
28° 34' 06"
Venüs
Boğa
18° 32' 19"
Mars
Koç
10° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 16"
Satürn
Balık
17° 42' 50"
Uranüs
Boğa
23° 10' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 53"
Lilith
Başak
24° 55' 03"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>