Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yetinmeyi bilmiyorsunuz. Belki de aşka düşsel bir dünyadan bakıyorsunuz. Koşulların duygular ve davranışlar üzerindeki etkileri, sizi yanlış değerlendirmelere götürebiliyor.

Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler gelebilir. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerle cebelleşecek eforda görmüyorsunuz. Haftanın yorgunluğuyla ilgili olabilir.

Para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu. Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsriflik gibi görünüyor.

Son günlerdeki duygusal değişkenlikler eksik anlamalara, hatalı sonuçlar çıkarmaya çok elverişli. Aldığınız bilgileri zamana yayarak değerlendirmeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zorunluluklarla gönülsüz giden bir yakınınızı uzak yerlere uğurlayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda üzüntüler söz konusu. Arkadaş çevrenizdeki guruplaşmalar sizi düşündürüyor. İddialı kişiliklerin bu ilişki yumağında sorun yarattığına inanıyorsunuz. Yakında sağlıkla ilgili konularda umutlar sevince dönüşebilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, kendi arzularımız doğrultusunda hareket ederek ailemiz veya birileri üzerinde etkin olmaya çalışacağımızı gösteriyor. Belki geçmişte yaşanılanları unutmuyoruz, belki şu andaki durum bize ters geliyor. Öfkeliyiz veya baskınız. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, aileyle alakalı meselelerin sizi biraz zorlamasına neden olur. Bu bir özlemden kaynaklanabilir veya mecburi nedenlerle birbirinizden kopmanız yüzünden yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz şartlar yüzünden gerginlik yaşanabilir. Sizin istekleriniz ile koşullar arasındaki çatışma yorucudur. Doğal olarak meydan okursunuz. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, aşkta güzel gelişmelerin işaretçisidir. Şansımızın yükselişi ve fikirlerimizin başkaları tarafından kabulü anlamına gelir. Aldığımız bir haber bizi memnun eder. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurallar konusunda dayatmacı olabilirsin. Geçmişindeki insanlar ikinci bir şansı hak ediyor olabilir; bir düşün!

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya ve yakın çevre iletişimlerinde gizli kalması gereken konuların açığa çıkması sizi bir hayli üzebilir. Söylemlerinizin arkasında durmalı, hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmamalısınız. Eğer sonradan üzülmek istemiyorsanız attığınız her adıma dikkat etmelisiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken günün dikkat çekici burcu sizsiniz. Lider ve yönetici özelliklerinizi ortaya koyabilir, cömert, cesur ve korkusuz davranmakten çekinmeyebilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökler müthiş bir azim veriyor sizlere. Elinizi attığınız her işte başarıya ulaşmanız için tüm gücüyle destekliyor sizleri. Bu süreçte maddi konularda daha farklı arayışlar daha orijinal fikirlerin peşinden gitmelisiniz bunu gerçekleştirdiğinizde rakiplerinize karşı açık ara galibiyetiniz kaçınılmaz olacaktır. Bu dönemde sağlığınızda kuvvetlenecek fiziksel olarak ta kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Özel yaşamınıza gelince beraber olduğunuz insanla daha fazla birlikte olmaya özen göstermeli ve ilişkinizi canlandırmak için aktivitelerde bulunmalısınız. Yine bu dönemde yapacağınız küçük jestler ilişkiyi güçlendirmek açısından motive edicidir. Beraberliği olmayan Aslan'lar ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir yaşamınızda.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde önemli görüşmeler içinde olacaksınız. Bir anlaşma gündeme gelebilir. Aile hayatınızda kolay parlamaya açıksınız, dikkatli olmalısınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim, sizin aşka aşık kimliğinizi coşkulandırır. İş ortamında tanıştığınız kişiye karşı farklı bir elektriklenme hissedebilirsiniz. Ayrıca çevrenizdekilere yardım etmek, hayır işlerinde görev almak ruhunuzu dinlendirir. Cömert kişiliğinizle herkesin kalbini kazanırsınız. Fakat özel hayat için kesin karar almak iyi değildir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 42" R
Ay
Başak
05° 21' 18"
Merkür
Boğa
00° 47' 52"
Venüs
Boğa
20° 46' 07"
Mars
Koç
12° 02' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 56"
Satürn
Balık
17° 50' 26"
Uranüs
Boğa
23° 16' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 28"
Lilith
Başak
25° 07' 06"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>