Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için her şeyi denediniz fakat bir türlü sonuç alamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatsiz davranabilirsiniz ve bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize bir takım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı. Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:25 Merkür-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Hayatın doğal döngüsü içinde yaşanan tüm sıkıntıların üstesinden gelebilmemiz adına bize güç katıyor. Bir başka kişiyle bütünleşmek ne anlama geliyor? İlişkinizin özünde yatan sır nedir? Bütün bunları fark edebilirsiniz. Tabii ki kolay değildir insanın kendi dışındaki bir kişiyle hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bütünleşmesi. Karşılıklı çıkar çatışmaları, farklılıklar bizi bizden zamanla uzaklaştırır. Duygularımız körelir ve ihtiyaçlarımız karşılanmadığında aramızda duvarlar örülür. İşte bu kavuşum, ilişkimizin hayatımızdaki rolünü, anlamını keşfedebilmemizi sağladığı gibi, şifa gücü de sunmaktadır. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünümü doğru manada anlamak için size birkaç soru yönelteceğim. Siz de bunlara lütfen gerçekçi bir şekilde cevap veriniz. 1-Siz başkalarına bağımlı mı yaşıyorsunuz yoksa kendi çabanızla mı ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. 2-Geçmişi sürekli deşeleyip, hayatın ne kadar anlamsız olduğunu düşünüp, sürekli zarar-ziyan gibi olumsuz senaryolar mı kurguluyorsunuz? 3-Ekmediklerinizi biçmeye mi çalışıyorsunuz? 4-İlişkide sadece kendi çıkarınızı mı düşünüyorsunuz yoksa sürekli alttan mı alıyorsunuz? Şimdi bütün bu soruları dürüstçe, yanlışlarınızı, hatalarınızı, güzel yönleriniz gibi hiç kaçmadan yüzleşerek cevaplamaya hazır mısınız? Eğer hazırsanız o zaman ortaklaşave özel ilişkilerde, mali konulardaki problemlerin iyileşmesi mümkün olur. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, parasal konular üzerinde titiz ve inceleyici düşünmek zorunda olduğunuzun göstergesidir. Bunun nedeni, birden fazla mesele üzerinde aktif hareket etmek zorunda oluşunuzdur. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak yaşamak gibi konular üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Saat 16:23 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep geçişiyle yapılması gereken işleri, kendi bildiğiniz şekilde bitirmek istersiniz. Ailevi veya duygusal konularda bir gözden geçirmede bulunursunuz. Duygularınızı dışa karşı bir maskeyle gizlersiniz. Duruma göre, başkalarının davranışlarına göre gerektiğinde tavrınızı belli edersiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim arayışların seni bir maceraya da sürükleyebilir. Arkadaşlarına cömert davranabilirsin.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir hayalini kurduğumuz şeylerin ayağınıza kadar geldiğini görebilir ve bunları gerçekleştirmek adına daha da hızlı hareket edebilirsiniz. Yine bu bağlamda görüşeceğimiz kişiler sizlere bu konuda yardımcı olmak isteyebilirler. Sizin de gördüğünüz gibi sabrettiğiniz sürece hayallerinize ulaşamamak gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Tabii aynı zamanda siz de vazgeçmediğinizde. Bütün bunların yanısıra sağlığınıza dikkat etmeniz gereken ve özellikle stresi yenmenin gereken durumlar söz konusu olabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel anlamda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içinde hızlı bir iletişim içinde olmanız gerekebilir. Atladığınız bazı konuları yetiştirmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise aileye ve eve ait konularda daha çok mücadele isteyen durumlar ortaya çıkabilir. Bu konular sizi duygusal anlamda yeni kararlar almaya itebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Birikimlerinizi hayalleriniz uğruna harcamamalı emin olmadığınız risk taşıyan işlere girmemelisiniz. İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Aslan burçları bu süre içinde kapalı kapılar ardında dönen bir çok dolabın farkına vararak en az zarar ve kayıpla sürüklendiğiniz bir işten kurtulabilirsiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde uzaklardan alacağınız bir haber veya seyahat gündeminiz aniden değiştirebilir, sizi farklı bir yöne çekebilir. Akşam saatlerinde ise ev ve aileye odaklı bir gündeminiz olabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime yönelik konularda bugün fazlasıyla ölçülü olabilirsiniz. Sinirleriniz kolay zıplayabilir. Sizi az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutmaya özen göstermeniz gerekiyor.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Merkür kavuşumu haftanın ilk günü size paranın bereketini taşır. Beklemediğiniz bir kazanç kapısı önünüze açılabilir. Spiritüel konulara ilginiz artar. İçsel enerjinizi dengelemek için yoga, meditasyon yapın bol bol dua edin. İbadet yerlerini ziyaret etmek size iyi gelir. Sanatsal faaliyetlere vakit ayırabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyayı, pembe gözlükler ardından izlemeye eğilimli olabilirsiniz. Bundan kaçınmazsanız, çevrenizdeki insanlar sizi çok yanıltabilir. Yeni tanıştığınız kişilerin hiç de düşündüğünüz gibi insanlar olmadığını yakında yaşayacağınız nahoş bir olayla öğrenebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 38" R
Ay
Başak
01° 38' 10"
Merkür
Boğa
00° 24' 12"
Venüs
Boğa
20° 23' 03"
Mars
Koç
11° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 31"
Satürn
Balık
17° 49' 08"
Uranüs
Boğa
23° 15' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 31"
Lilith
Başak
25° 05' 01"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>