Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. İşinizi seviyorsunuz. Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var. Bugünü biraz masraflı geçirdiniz. Şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz.

Yakın çevrenizden sizi çok ayrı özel bir yere koyan birisine, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız. Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun değilsiniz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmayı düşünüyorsunuz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba gününe, iki kıymetli görünüm ev sahipliği yapıyor. İlki, saat 01:58 itibariyle gerçekleşecek. Yakın çevremiz, eğitim hayatımız,girişimi ve aşk hayatımızla ilgili konularda tekrar bir gözden geçirmede bulunmamız gerekiyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. O nedenle, biraz yavaşlamış olabiliriz. Belki de bir çok mesele yerli yerine oturmadığı için, ne söyleyeceğimizi, nasıl bir karar vereceğimizi bilemiyoruz. bunların tüm doğaldır. Aslında söz vermek hele hele maddi konularda aceleci olmak doğru değil. Çevre değişikliği yapanlar, alışma dönemindesiniz. Onun için olumsuz düşünmeyiniz. Eğitim hayatına başlayanlar, henüz okulunuza, ortamınıza alışmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Biraz sabırlı olmanızda fayda var. Aşk hayatında sorunları olanlar, geçmiş ilişkiyle bugünkünü karşılaştıranlar her şeyi tekrar gözden geçiriniz. Tecrübelerinizi unutmayınız. Yeni tanışanlar, birbirinize zaman tanıyınız. Çocukları olanlar, sorumluluklarınız bir hayli ağır olabilir. Zamanla her şey yerli yerine oturur. Kendinize özen gösteriniz. 13 Ekim tarihinde bu görünüm tekrarlanacak. O günkü Yeniay, bu konularda önümüzü görmemizde, doğru bir yön tespitinde bulunmamızda yararlı olacak. Biraz daha sabırlı olmakta, bilinçli düşünmekte yarar var. Saat 05:53 itibariyle birkaç gün boyunca, başkalarından elde etmeyi düşündüğümüz para veya destekler, bir malın, mülkün satışı ve paylaşımı (miras v.b) yatırım, bir paranın değerlendirilmesi, kazançla alakalı konularda yanlış anlama, yanılma, umduğumuzdan farklı gelişmeler olabileceğini göz önüne alarak tedbirli olmamız gerekiyor. Gün boyunca dikkatli gözlemde bulunmamız, işlerimizi aceleye getirmememiz dileğimle,

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanızdaki şüpheleri gidermek için danıştığınız veya fikir paylaştığınız kişiler sizi yanıltabilirler. Her şeyin farkında olmasına veya başka türlü düşünmesine rağmen, bambaşka şeyler söyleyen kişilere dikkat etmeniz gerekiyor. Yanıltıcı durumlardan uzak durmalı, gerçekçi olmalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yanlış anlaşılmalar nedeniyle gerçekte varolmayan sorunlarla uğraşmanız ve olmadık sorunlara çözümler geliştirmeniz gerekebilir. Dolayısıyla, olumlu düşünmeniz ve her şeyin hallolabileceğine inanmanız gerçekten hallolmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde duygusal konular ön planda olabilir. İlişkinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları karşınızdakine benimsetmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda uyum içinde olmak sizin için daha iyi olabilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var. Beslenmenize ve bedeninize dikkat edin.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün enerjiksiniz ancak beraberinizde gerilimi de getirdiğinizin farkına varmalısınız. Bu özellikleriniz yüzünden gürültülü bir gün geçirebilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda yanılmaya ve kandırılmaya açıksınız. Bu yüzden alışveriş yaparken dikkatli olun ve sevdiğiniz insanla parasal planlamalar yaparken gözünüzü dört açmaya çalışın.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Stresinizin kaynağı finansal konular, kazançlar, para ile ilgili mevzular olabilir. Bu alanlarda beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir, hayal kırıklıkları, aldanmalar söz konusu olabilir. Mali anlamda bunalım gibi durumlarda söz konusu olabilir. Risk almak, yatırım yapmak, alım-satımlar için pekte uygun bir dönem değil, bi 10 gün kadar sabredin, işleriniz açılır.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 29" R
Ay
Balık
27° 43' 17"
Merkür
Koç
19° 14' 20"
Venüs
Boğa
06° 26' 16"
Mars
Koç
03° 07' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 57' 14"
Uranüs
Boğa
22° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 19"
Lilith
Başak
23° 49' 38"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:56

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>