Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, ama onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz. İyi ya da kötü her şeyi, sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde birtakım şans denemeleriniz, birtakım problemleri getirebilir. İstismara açık konulara eğilimli tarafınızı denetlemeniz yararlı olacak. Son zamanlarda cesaretinizi sınar gibi, fazla elemeden yaptığınız seçimler sizi zora sokabilir. Kendinizi yetersiz bulduğunuz konularda bir denge gibi görüp koruduğunuz ilişkiler size zarar veriyor.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 11:52 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü yeni haftanın ilk gününe damgasını vuruyor. İş şartları veya çalışma yaşamınızla ilgili konular üzerinde istediğiniz gibi ilerleyememeye neden oluyor. Direnç bu alanda da etkili oluyor. Fikirleriniz gayet parlak, projeleriniz doğru. Fakat dış etkenler, özel durum veya şartlar gereği pek istemediğiniz bir ortamda ve durumdasınız. Çalışmıyorsanız, evde oturan bir insansanız, bu görünüm iç sıkıntısı yaratabilir. Değişiklik isterken, aynı koşullar altında yaşamak rahatsız edicidir. Risk alamayız. Beklememiz gerekir. Saat 15:30 Ay-Kuzey görünüm etkisinde bilinçli olmak gerekir. Ne yapacağınızı bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım. Yeni hafta, hepimize güzellikler yaşatsın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her ne olursa olsun moralini yüksek tutmak istiyorsun. Özellikle özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, tamamen kariyerindeki yükselişe odaklanmak isteyebilirsin. Gün içerisinde mailerde yaşanacak aksaklık sıkıntı yaratabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, onun seni yeterince anlamadığı düşünebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle yapacağın alışveriş ikinize de iyi gelecek. Ailede anne ya da anne ailesinden birinin ani rahatsızlığı telaşlı bir koşturmaya neden olabilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinize aldığınız sorumlulukların fazlalığı bugün itibariyle sizi çok fazla olabilir. Bu noktada yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Ancak bugün alacağınız orijinal bir kararla bunları bir dengeleme yoluna gidecek ve herkesin sorumlulukları üstlenmesi konusunda üzerine düşen görevi yapmasını isteyeceksiniz. Özel ilişkilerde ise ego savaşlarına dikkat.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Finansal konularınıza dikkat etmenizde yarar vardır. Plansız harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Sorumluluklarınız ile ilgili düzenlemeler yapmak, hayat akışınızı rahatla çaktır.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek öfkenize yenildiğiniz takdirde karşılaşacaklarınız hiç sizin tahmin ettiğiniz şekilde olmayabilir. Dikkatli davranın. Öncelikle kendinize adil olmalı ve yaşanan olaylar her ne olursa olsun empati kurarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda bugün eleştirileri yapıcı yönde almalı sizden yaşça büyük insanların tecrübelerine itibar etmelisiniz. Özel yaşamınızda da öfkenizi kontrol etmelisiniz. Aksi halde birlikte olduğunuz insanı kırabilir sizde kırılabilirsiniz. Beraberliği olmayan Aslanlar ise bugün kendinizle baş başa kalın sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve sakinleşin.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca önemli işlerden uzak durun. Parasal konularda çevrenizin sizi yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin için keyifli ve eğlenceli bir gün olacak. Beklediğiniz haberleri alabilir, sevdiğinizin ilgisiyle kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Parasal konulara yönelik yepyeni gelişmeler olacak.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 43" R
Ay
Terazi
04° 48' 46"
Merkür
Boğa
04° 05' 20"
Venüs
Boğa
23° 50' 00"
Mars
Koç
13° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 27"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 59"
Lilith
Başak
25° 23' 40"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:08

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>