Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı şikayetler dile getirilebilir. Size duyulan kıskançlık tümüyle mi kurgu ? Hiçbir haklı dayanağı yok mu ? Bunların yanıtlarını kendinize dürüstçe vermeniz gerekiyor.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

Duygu dünyanızda gerilim var. Önümüzdeki günleri çok bedel ödetecek bir heyecanla geçirebilirsiniz, dikkat !

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel görüşmelerdeki risk unsuru tehlike arz ediyor. Riski ortadan kaldırabilmeniz, bu görüşme ya da görüşmeleri en azından ertelemenize bağlı. Son günlerde bir yakınınıza bağımlı gibi yaşıyorsunuz. Onun size duyduğu ihtiyacı biraz abartıyor gibisiniz. Kendinizi suçlu bulduğunuz konuları, nedense kendinizi mutlaka cezalandırma dürtüsüyle ele alıyorsunuz.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda seyredecek. Bu geçiş, ortaklaşa kazanç ilişkilerimizi ele almamızı gerektiriyor. Enerji ihtivasında rahatlık hali vardır, ancak bizim de gözümüzün açık olması lazım. Yaşadığımız ilişkiler, destekler, bağlantılar dikkatle ele alınmalıdır. Gelirimiz, giderimiz ve yatırımlarımız piyasanın şartlarına göre değerlendirilmelidir. Parasal konularda hesabımızı bilmemiz iyi olacak. Eğer bir ortaklık söz konusuysa, iyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz. Alacağınızı vereceğinizi iyi biliniz. İdeallerimizi merkez alarak ve ilerisini düşünerek yuvamız, ailemiz, ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili konulara akıllıca bakalım. Bu süreç,hayatımızla ilgili konularda, ortaklaşa ilişkiler veya eşimiz,yaptığımız insanlar, yakın çevremizdeki kişiler, kardeşlerimizle olan her türlü maddi konuda, dikkatli davranmanın doğru olacağını, hesabımızı bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Duygusal ajitasyonlara gelmeyelim. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımınla ve görüntünle ilgilendiğin bir gün. Kafana takılan konularla ilgili açık sözlü konuşmalar yapabilirsin.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni bir yön vermenin zamanı geldi Sevgili Aslan'lar. Her türlü sürprize ve yeniliğe açık olmanız en çok sizin yararınıza olacaktır. Yeni bir perspektiften bakarak kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni sorumluluklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. Aşk hayatınızda belirsizlikler olabilir. İş çevrenize kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Maddi konularda risk alabilirsiniz. Değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman bir B planına sahipsiniz. İşler ters gittiğinde demoralize olmuyor, şartlara göre değişebiliyorsunuz. Neyi istediğinize karar vermek için doğru zamandasınız.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte ortakve yatırımlarınızla ilgili güzel ve keyifli gelişmeler söz konusu olabilir. Eşinizle veya ortağınızla kârlı bir maddi birliğiniz, kararınız olabilir, ortak alışverişler söz konusu olabilir.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. 3 hafta boyunca bu alanlarda şansınız artabilir. Kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir.

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle birlikte çok hoş bir program yapabilirsiniz. Birlikte arkadaşlarınızın davetlerine katılabilir, toplantılar düzenleyebilir, kısa yolculuk programları yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik duygu ve isteklerinizi sevdiğinizle paylaşabilir, onun desteğini alabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 05' 46" R
Ay
Yengeç
02° 18' 18" R
Merkür
Koç
24° 57' 41"
Venüs
Boğa
14° 33' 53"
Mars
Koç
08° 11' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 34"
Satürn
Balık
17° 28' 38"
Uranüs
Boğa
22° 58' 58"
Neptün
Balık
29° 13' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 45"
Lilith
Başak
24° 33' 33"
True Node
Koç
15° 05' 14"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>