Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirmeye çok hazır görünüyorsunuz.. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu barındırıyorsunuz. Sevgiliniz de bu duyguyu gizlilik içinde yaşıyor olabilir.

İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var. Sınırlandırılmış ilişkilerinyaşamında başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız.

Maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden var. Toplu bir katılımla yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olabilir. Parayla, onun kurallarına uygun ilişkilerden yanasınız.

İyi niyetli biri oluşunuz, size yönelik bazı planlı davranışları görmenizi engelleyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir tanıdığınızın yarattığı üzüntüler bugünlerde size de yansıyabilir. Onunla ilgili bir şeyler yapma arzusu duyacaksınız. Ciddi biçimde güven duyacağınız dostluk arayışları içersindesiniz. Bir dostun bir numarası olmak istiyorsunuz. Kurduğunuz bazı yarı güvenli ilişkiler, sizde yanıltıcı bir yalnızlık duygusu doğurabiliyor.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihlerinde Jüpiter yöneticisi olduğu Yay burcunda ilerleyecek. Bu sizlerin hayatında aşkta şans dönemi olarak çok olumludur. Karşınıza çıkan kişi sizin hayata bakış açınızı değiştirir, yeniler, geliştirir ve büyütür. Bekar Aslanların aşka doyduğu bir yıl diyebiliriz. İlişkisi devam edenler için de, aynı şekilde şansın yüksek olduğu bir zamandır. Hatta bir çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların gelişimi adına olumlu ve çok faydalı kararlar verebilirsiniz. Bu süreçte çalışmalar mutlaka ses getirir. Bunlar yayınlanır veya medyada yankı bulur. Sanatsal anlamda olumlu bir etkidir. İnsanların dikkatini çekecek proje, çalışma ve ürünler için gayet şanslı bir dönemdir. Hayatın güzelliklerinin tadına varmak, eğlenmek, görmek, gezmek, araştırmak, öğrenmek, deneyimlemek için fırsatlarla dolu bir süreçtir. Projeler başkaları tarafından takdir görür, hatta markalaşır ve insanların yararına sunulur. Bir hobiniz işe dönüşür. Yatırımlar bu süreçte şanslı bir şekilde büyür. Spor, gezi, ticari, hukuk, sanat, yurtdışıyla ilgili konularda yeni adımlar atılır. Hamilelik, doğum için uygun bir süreçtir. Şans gelir dedik ancak bu şansı yaratmak için bizim de çaba sarf etmemiz, araştırmamız, okumamız, takip etmemiz gerekir. Özellikle dergiler, internet siteleri, özel çalışmalar, sergiler, konferanslar, yabancı dil öğrenmek geliştirici ve insanların sizi tanımasında etkili araç ve yöntemlerdir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Beklediğin toplantılarda bu saatlik gecikmeler meydana gelebilir. Her ne kadar olumsuz gibi görünse de bu durum sonunda avantajın haline gelecek. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık durumları söz konusu olabilir. Geniş çevreler edinmek ve bu konuyla alakalı bağlantılar kurmak için ideal bir gündesin. Bugün düşüncelerinde sabit ve kararlı olacaksın. Bir yandan da söylentilere karşı çok hassas olacaksın. Eğer aile içinde oluşan dedikodulara önem vermez isen kazanan sen olursun.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeni sorumluluklar gündeminizde olabilir. Alım satım ve maddi konularla ilgili karşınıza yepyeni bir fırsat çıkabilir ama bunu iyi değerlendirmeniz ve hızlıca karar vermeniz gerekebilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yaşanabilecek ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız. Köklerinizle ilgili gündeme gelen konular sizi duygusal olarak yıpratabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara karşı aniden parlayabilirsiniz, kendinizi sakinleştirmeye çalışmalısınız. İç sesinizi dinleyerek olaylardan sıyrılabilirsiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın keyifli yanlarına odaklanacaksınız. Size keyif verecek konularla ilgilenip aşka zaman ayıracaksınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün finansal konularda girişimler olabilir. Detayda boğulmadan bütünü görmek, sağlıklı karar almak için akşam saatlerini beklemek önemli. Geçmiş ilişkiler gündem olabilir, gerginlik, ani kopuşlar yaşanabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, eşinizle aranızdaki gerginliği iyice su yüzüne çıkartır. Sakin kalıp, öfkeli ortamın yatışmasını beklemelisiniz. Ayrıca eşiniz, dolaşım problemiyle ilgili bir sıkıntı yaşayabilir. Tahlil yaptırmakta yarar var. Ev içinde dekorasyon değişikliği yapmak sizi mutlu eder. Çok sevdiğiniz bir ressamın tablosu salonunuzu süsleyecektir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 57' 58" R
Ay
Boğa
17° 00' 41" R
Merkür
Koç
21° 51' 24"
Venüs
Boğa
10° 34' 50"
Mars
Koç
05° 42' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 49"
Satürn
Balık
17° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 47' 42"
Neptün
Balık
29° 07' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 21"
Lilith
Başak
24° 12' 01"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>