Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Yanlış taktikler alabilirsiniz. Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi yerlere götürmeyebilir.

Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor, ufkunuz yeterince açık.

Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz.

Sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda geliştirdiğiniz ürkeklik, o konuya uzak durmanıza neden oluyor. Bu tavrınız, bu gelişmenin zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine yol açabilir. Bunu yersiz korkularınızla şimdiden göremiyorsunuz. Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Kendinizi bu tür düş kırıklıklarından kurtarmalısınız.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, hem sosyal açıdan bizi destekleyici, paylaşımlarda bulunmamızı sağlayıcı hem de moralimizi yerine getiricidir. Ancak partnerimiz bir hayli baskın davranabilir. Özgürlüğüne müdahalede bulunmanızı istemez. Bu görünüm, ilerisi adına eşinizle yapılacak konuşmaların işaretidir. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, ailemiz ve finansal konular üzerinde rahatlatıcı bu geçiş, her şeyin düzeleceğine dair bir inanç aşılayıcı olsa da, bizim mutlaka gerçekçi düşünmemiz, hesabımızı iyi yapmamız, problemleri göz ardı etmememiz gerekiyor. Saat 11:19-16:03 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Önemli konularda karar vermeden önce iyice düşünün. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, tutkulu yanlarımızı öne çıkartıcıdır. Bir başkasının bizi geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz. Kimseye uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, maddi-manevi anlamda rahatlama arzumuzudur. Hayat bizi yoruyor, üzüyor, baskı altına alıyor. Ancak sabrımız bir hayli azaldığı için zorlanıyoruz. Bu görünüm hem ailevi hemhayatında bir değişime duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile içindeki maddi-manevi sorunları işaret ediyor. Siz kendinize göre haklısınız. Ancak problemi inatlaşarak çözemezsiniz. Sakinlikle ele almak gerekir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün kolay işler yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla birlikte mevcut sorumluluklarını düzenliyorsun. Potansiyel olarak enerjin bugün çok yüksek olacak. Bazı aramaları yapmak ya da mail trafiğini sağlamak için öğleden sonrasını beklemende fayda var. Kendi işini yapıyorsan, rekabet dünyası içinde kalmak istemiyorsun ama taraf tutmak zorunda kalacağın bir dost meclisinde konuşmaların üst üste gelmesi seni yorabilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gün içerisinde katılacağın davet ya kursta tavırlarıyla seni etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Akşam saatlerinde yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Yanlış giden bir konuda fikir yürütürken masalsı değil de gerçekçi olman insanları şaşırtabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentide olduğunuz haberler bugün istediğiniz gibi gelmeyebilir. İş ilişkilerinizde sizi sinirlendirecek yaklaşımlara dikkat etmelisiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarınız için harcamalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde abartılı olmamaya çalışın. Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz. İşten gelen destekler sizi rahatlatacaktır.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız öylesine yoğun bir hal aldı ki, tam anlamı ile kırılganlaştınız. Enerjizi geri kazanmalısınız.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşünceleriniz duygularınızla eş güdümlü. Hoşgörüden doğan uyum ve talihle ilerleyebilirsiniz. Hedeflerinizi yenileme arzunuz var. Kendinizi özgüveni yüksek bir biçimde ifade edebilir ve hedeflerinize varabilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda büyük kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun zamanlar değildir. Tam tersine kalbinizin sesine kulak verip, mutlu olduğunuz zaman ve mekanları tespit edip orada vakit geçirin. Mutlaka spor yapın. Terapi ve meditasyondan yararlanın.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 23" R
Ay
Kova
29° 24' 43"
Merkür
Koç
18° 02' 00"
Venüs
Boğa
04° 01' 19"
Mars
Koç
01° 36' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 50"
Satürn
Balık
16° 47' 19"
Uranüs
Boğa
22° 29' 16"
Neptün
Balık
28° 58' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 47"
Lilith
Başak
23° 36' 35"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>