Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama biraz cesaret noksanlığı gözleniyor. Bunu yenmek için aşka hamle yapmanız gerekiyor.

İş yaşamınızda, aynı zamanda inançlarınızı sergileme imtiyazınız var. Bu, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. Yaşadığınız doyumu, şansınız olarak yorumluyorsunuz.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi üzüyor. Bunun tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklandığını görmeniz gerekiyor.

Aşk için favori mevsiminiz. Bunu değerlendirmeniz için, omzunuza dokunmaya çalışan bir el de var çevrenizde. Bunu görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizliğiniz olabilir ve arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmanızın altında da bu sorun yatabilir. Geçen günlerde, doğrudan sizinle ilgili haksızca bir benzetmenin hazımsızlığını artık üzerinizden atmanız gerekiyor. Bu akşama müthiş bir davetiniz olabilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:32-08:48 arasında Ay-Boşluk etkisinde, hoşgörülü davranmakta zorlanabiliriz. Kendimizi ilgilendiren konularda başkalarının duygularını hiçe sayabilir, anlaşmakta zorlanabilir, olumsuz düşünmeye, egomuzu önde tutmaya çalışabiliriz. Ancak bunun dozunu iyi ayarlamalısınız. Sonradan pişman olacağınız kararlar vermek yerine, gözlemde bulunmak, önümüze ardımıza iyi bakmak yararlı olur. Saat 08:48 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, parasal konular üzerindeki hassasiyeti çoğaltır. Duygular yerine mantığı öne alarak düşünmeniz halinde yeni güne daha sakin bir şekilde uyanmanız mümkündür. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, kazanç elde etme ve başarılı olma arzumuzun işaretçisidir. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi huzur içinde yapmak, paylaşımda bulunmaktan yanasınız. Sağlık-iş veya bazı düzenlemeler için bürokratik işlemlerle uğraşabilirsiniz. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı göründüğün ve cesur konuşmalar yaptığın bir gündesin. Bugün dikkatleri üzerine kolaylıkla toplayabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgiline alacağın hediye onu epey mutlu edecek. Etrafında senden yaşça genç insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Kardeş ya da kardeş kadar yakın dostlarınla bir arada olacaksın. Ancak aile büyüklerin arasındaki bir tartışma yaşanabilir. Sen bu konuda sakinliğini korumalısın. Yıllar önce yaşanan olayların hesaplaşma döneminde taraf tutmak için sana yakınlaşmalarına izin vermen doğru olmayabilir. Yetişkinlerinde hala gönül meseleleri olabileceğine şaşırmamalısın! Bazı ilişkilerde ?bencillik yapmanın sonu olmalı? dedirtebilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parasal konularda isteklerinizi önemsediğiniz birgün. Beklentilerinizde kontrollü davranarak ve ani gerçekleşecek durumlara hazır olarak sakinliği elden bırakmamanız gerekebilir.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde farklı programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Yetenekleriniz fark edilecek merak etmeyin.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz, yakın çevrenizin ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar olası. Bir süredir uğraştığınız konular sonuç verebilir. Sağlığınıza dikkat edin. Günü verimli geçirmek için üretim planları yapmakta fayda var. Gün boyu haz ve huzur arayışınız yoğun olacaktır.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizi sağlık konusunda endişeli kılabilir. Hayata karşı daima pembe gözlüklerle bakmak isteseniz de, bastırılmış korku ve çekinceleriniz sizi bu gün ajitasyona iter. Her şeyi sakin kalarak yönetmeye çalışın. Aksi takdirde boşaltım sisteminde sıkıntılar yaşarsınız. Kendi yaptığınızın doğru olduğuna inandıktan sonra, hakkınızda yapılan eleştirilere kulak asmanıza hiç gerek yok.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>