Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek. Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, bu kaygılar içinde daha da gelişiyor.

En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor. Dönemi ancak bu şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız. Konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekecek. Konunun yabancısı olmanız sizi bocalatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 10:26-12:01 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda dikkatli olalım. Alacağımızı, vereceğimizi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para harcayabiliriz. Saat 12:01 Ay-Terazi burcu etkinliği altında, çevremizdeki insanlarla ilişki kurma arzumuz da yoğunlaşıyor. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Ne karşımızdaki kişi ne de biz, üstünlük yarışında değiliz. Nazik bir şekilde konuşmak, fikirlerimizi paylaşmak niyetinde olacağız. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zıt fikirlere sahip olduğun insanlarla bir araya gelmemeye çalışmanı öneririm çünkü savunmalarında biraz abartıya kaçabilirsin. Sürprizleri seven biri olarak bugün sevgilinin ya da yakın bir arkadaşının, aniden çıkagelip programını tamamen değiştirmesi seni mutlu edebilir. İçten gelen bir güdüyle kendine güvenin bu sayede yeniden kendine geliyor. Aldığın kararla da yakın çevrende dikkatleri topluyorsun. Önem verdiğin kişilerin takdirini kazanacaksın. Akşam saatlerinde ailenle yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Yakın akrabaların arasında sönen sözlerin gerçekliği seni epey şaşırtacak.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlarınıza ait bir türlü çözemediğiniz sorunları yakın çevreniz itibarıyla bugün çözüme kavuşturabilir ve duygusal anlamda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Bazen çevrenizden gelen görüşlere önem vermelisiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Yeni yerler ziyaret etmek de keyifli olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişiler ile karşılaşacaksınız ve onların hayata bakış açısından etkileneceksiniz. Baskı yaratan konuları farklı açıdan değerlendireceksiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ani harcamalar olabilir. Öğlen iletişim faaliyetleri, yakın çevrenin seyahat teklifleri sizi harekete geçirebilir. Gün boyu alma verme dengesini korumak ve adil olmak önemli. Dedikodudan kaçının.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak, kardeşler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir ahenk yaratacak. Küskünlükler, anlaşmazlıklar ortadan kalkar. Adil olmak önem kazanır. Tüm bu sürece liderlik yapıp kendinizi mutlu hissedersiniz. İletişimin ön planda olacağı bir gündesiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 28"
Ay
Kova
28° 42' 03"
Merkür
Koç
18° 00' 21"
Venüs
Boğa
03° 57' 38"
Mars
Koç
01° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 07"
Satürn
Balık
16° 47' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Başak
23° 36' 15"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>