Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir.

Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz, iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. Ortalama beklentilerinizi yükseltebilirsiniz.

Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

Bir gurup içindeki ikili ilişkinizde bırakacağınız daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha olumlu görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kalkıştığınız girişimde şansa ihtiyacınız olacak. Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün, Pazar günümüzün etkili görünümü olarak önem taşıyor. Sizi her alanda aktif olmaya çağırıyor. Ancak bu çağrı, kişi üzerinde yoğun bir baskı şeklinde hissedilebilir. Şartlar müsait değilse doğal olarak fevri davranabilir. Bir yanınız, - Tamam hadi atağa kalk ve istediğini elde et derken diğer bir yanınız, -henüz hazır değilsin dur ve bekle demektedir. Aslında bu durumu, bir Aslanın pusuda bekleyişi olarak yorumlasak hem enerjimizi boş yere harcamayız hem de uygun zamanda avımızı ele geçirebiliriz. Ancak buradaki sorun, sondördün etkisi altında olan kişi, beklemeyle bir şey elde edilemeyeceğini düşündüğü için ani tepkilerde bulunuyor. Benim tavsiyem öncelikle güven duygunuzu gün boyu ayakta tutmaya çalışmanızdır. Dış baskılar veya belirsizlikler sizi yıldırmasın. Sakince gözden geçirmelerde bulununuz. Kaygılarınızın sizi esir almasına izin vermeyiniz. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Romantik planlarını gerçekleştireceğin rüya tadında bir gün. Elini neye atsan kârlı çıkacağın bir süreçtesin.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bazı konuları ihtiras haline getirip kendinizi sadece bir konuya veya bir kişiye bağlı olarak hapsetmeyin. Yaşamınızda olmazsa olmazlarınız mutlaka olacaktır. Ancak bunları yine de bir denge üzerinde yürütmeyi bilin. Aksi takdirde yaşamınızdaki bazı şeylere çok fazla bağlanmanız sizlere ileride büyük üzüntüler yaşatabilir. Finansal konularda ise bazı kişilerden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu konuyla ilgili biraz beklemede kalmalısınız.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, kişisel işlerinize zaman ayırabileceğinizi göstermekle birlikte, sağlık ve düzen konularını zorlaştırabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bağımsızlık duygunuz öylesine baskındır ki, Üzerinizde baskı kuran mecburiyetlerinizden dolayı yapmak istediğiniz herşeyden sıyrılmak ister kendi kendinize isyan edersiniz. Bu haliniz duygusal bir tepkidir aslında nedenleri niçinleri sorgularsınız yüreğinizde özlem duyduğunuz konular geçmişte yarım kalan tamamlanmayan konular pişmanlıklar ruhunuzu garip bir hüzünün içine sokar. Sizlere tavsiyem henüz geç kalmadığınız anları değerlendirin kişisel hatalarınız o dönemin getirdiği şartların sınırlandırmaları dolayısıyla yaşananları sorgulamadan yüreğinizin götürdüğü yere doğru yol alın. Geçmişle olan problemlerinizi aşamadığınız sürece anın size sunduğu güzelliklerin ve her şeyden önemlisi iç huzurun sakinliğini yakalayamazsınız.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerinizin ve günlük koşuşturmalarınızın yoğunluğunda başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz. Ancak belli bir düzeni oturtabildiğiniz takdirde kolay yol alabilirsiniz. Realist bir yaklaşımla yapacağınız işlere odaklanmalısınız.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki görüşmelerinizi daha sağlıklı bir zemine oturtmak için harekete geçebilirsiniz. Özgürlük peşinde koşarken işleriniz artabilir

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu rutin hayatınızı organize ederek geçirin.Gereksiz sorumluluklardan kurtulmak için harika çözümler üretebilirsiniz. Yaşlıların sağlık konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 30" R
Ay
Balık
09° 01' 45"
Merkür
Koç
18° 25' 06"
Venüs
Boğa
04° 51' 00"
Mars
Koç
02° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 50' 44"
Uranüs
Boğa
22° 31' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 02"
Lilith
Başak
23° 41' 04"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>