Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi olumsuz etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız atakken, bir tarafınızla da çekingen özellikler gösterebiliyorsunuz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Gerek ilişkimizde gerekse hayatın her alanında bizi baskı altına alan her şeyden uzaklaşmak niyetindeyiz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü,hayatımız veya toplumsal yaşantımızda birilerinin bizden farklı düşünmesine tahammül etmeyeceğimizi işaret ediyor. Biz huzur, güven ve kendimizi ifade etmekten yanayız. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı,hayatımız, sorumluluklarımız tabii ki çok önemli. Ancak ailemizin desteği ve onlarla birlik ve bütünlük duygusu hepsinden önemli. Sorunlar el ele çözülmeli, gönül gönüle yürünülmelidir. Biz bugün böyle düşüneceğiz. Kimse kusura bakmasın. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, sizin gerek başkalarıyla olan maddi ve manevi anlamdaki paylaşımınız gerekse bir kayıp, ayrılık veya farklı bir nedenle yaşadığınız hassasiyetin işaretçisi olarak dikkat çekiyor. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisi, hem maddi açıdan güven içinde yaşamanın hem de iç dünyanızda huzuru hissetmenin aslında ne kadar kıymetli bir şey olduğunu bir kez daha anlamanızda yardımcıdır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abartmak senin işin. Gökyüzü bugün etrafındaki insanlara yönelik savunmalarını arttıracağına işaret ediyor. Sana karşı yapılan her hareketi biraz yanlış anlamlandırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin konuşmaları seni epey etkileyecek. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, onlara manevi duygularını güçlendirmek adına önemli geleneklerden bahsedeceksin. Kısa mesafeli geziler düzenlemek adına günü değerlendirmek, düşüncelerinin de aydınlanmasını sağlayabilir. Etrafındaki insanlar hakkında karar almak konusunda aceleci davranabilirsin. Biraz bekle...

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınız yüzünden özel ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşıyor olsanız da bunları an itibariyle giderebilecek kadar kendinizi güçlü ve bir o kadar da güvenli hissediyor olacağınız bir gün. Partnerinizin üzerinize fazla gelmesinden dolayı işlerinizin bir an önce yola koyulmasını isteyebilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Ancak düşüncelerinizde bazı çift durumlar da olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğuna işaret etmekte. İsteklerinizi size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin, Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir tepki koyarak rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlığınıza bağlı tartışmalar yaşanabilir. Gereksiz kıskançlıklara kapılarak ilişkinizde huzurunuzu kaçırmamalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı anladığınızı hissettiğiniz bir gün olabilir ve bu anlayışla yardımsever yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bağış, hayır işlerinde yer alabilirsiniz. Bir baba gibi çevrenize kol kanat gerebilirsiniz. Bunun ruhunuza getirdiği huzuru yaşayabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın sizi zorladığı noktalarda diğer yandan koruduğunu ve karşınıza fırsatlar çıkardığını görebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok abartmayın ve özel ilişkilerinizdeki gerilimi bu Pazar sabah saatlerinde azaltın.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayatınızda yapacağınız görüşmeleri sıcak dostluklara ayırın. Ev ihtiyaçlarını gidermek için alış verişe çıkabilirsiniz. Aşırı gurur ve kibirli olmayın, şefkat ve sevgi sizi çevrenizdekilerle bütünleştirir. Psişik konular, okült temalar gündeminizi doldurur. Kapalı gruplara dahil olup bu yönünüzü geliştirebilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 14" R
Ay
Balık
07° 13' 59"
Merkür
Koç
18° 20' 40"
Venüs
Boğa
04° 41' 46"
Mars
Koç
02° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 31"
Satürn
Balık
16° 50' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Başak
23° 40' 14"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>