Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. İlginç ortamlara girebilirsiniz ve size zevk verecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Yeni ilişkiler kurabilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksınız. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız.

Maddi konularda şanslı olacağınız ve kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza iyi değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Ani kararlarla harcamalar yapmamalısınız.

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. İlgilendiğiniz bir işi bugün bitirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni karalar alacağınız ve hayatınızdaki bir çok konuyu yeniden gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır. Sizin için keyifli olabilecek haberler alabilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı günümüz saat 02:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi altında geçeceğinden, kimsenin üzerinizde denetim uygulamasını istemediğiniz gibi, sıradan hiçbir şey hakkında da konuşmak istemeyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapmak, geleceğinizi ilgilendiren meseleler üzerinde düşünmek istersiniz. Ay-Yengeç burcu geçişi gün boyu etkili olacaktır. Bir yuva kurma, huzur bulma, kendinizi garanti altına alma, sizi gerçekten anlayabilecek bir insana kavuşma ihtiyacınız ve hassasiyet yoğun olabilir. Her durumu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak olayları negatif tarafından görmeye çalışmayın. Kişisel açıdan, riskten uzak durmanın simgesi olan Ay-Yengeç geçiş günlerinde, ne kadar güvendeyim sorusunun cevabı her burç için önemlidir. Sizi tedirgin eden konuları, başkalarıyla değil, bilhassa durumun sorumlusu olan kişi veya kişilerle karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmayı tercih edersiniz. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

9 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde olan olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsanız, enerjinizi olumlu yönlendirecek şekilde kendinizi yönlendirmelisiniz. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Bazen, fazla konuşmak sizin için olumsuz şartları doğurabiliyor. Hissettiklerini kendinize saklayın. Özellikle, çevrenizde çelişki yaratmaktan kaçınmalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ya da planların aksayan veya zayıf taraflarını gündeme getirmeye çalışırsanız, karşı tarafın sert tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişileri bazı konularda ikna etmekte veya toplumda farklı kanaatlere neden olan olaylarla ilgili bize katılmalarını sağlamakta zorlanabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Bu esnada, bizim de, diğerlerinin fikirlerini anlama veya fikrimizi benimsetme konusunda politik davranmamız zor olabilir. Ya da toplu halde hassasiyet yaratabilecek konulara odaklanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal zamanlar yaşayacaksınız. Sevdiğiniz biriyle kavga edebilirsiniz fakat ümidinizi yitirmemelisiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde beklediğiniz haberlerin size ulaşması ve özel yaşamınızda keyifli başlangıçlara zemin hazırlayan bir zaman sözkonusu iken, ikili ilişkilerinizde çözüm vaad eden görüşmeler ve yapacağınız bu görüşmelerden istediğiniz sonuçları alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

9 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>