Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bugün nedensiz bazı kuşkular duyabilirsiniz ve küçük sorunları gözünüzde büyütebilirsiniz. Duygusal durumunuz gün içinde değişiklikler gösterecek ancak genel anlamda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Parasal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bazı fikirleriniz size maddi kazançlar getirebilir. Kısa sürede sonuçlar almanıza yönelik çalışmalar yapmaya eğilimli olacaksınız.

Uzun bir tatile çıkabilirsiniz ve bu esnada ciddi bir rahatsızlık geçirmeniz söz konusu olabilir. Yolculuğa çıkmadan önce sağlığınızı kontrol ettirmeniz oluşabilecek bazı sağlık sorunlarının gelişimine engel olabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Bu yüzden kendinizi sıkıntılı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde beklentileriniz dahilinde olmayan sürpriz bir gelişme ile karşılaşabilir ve kendinizi biraz olsun iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinizi sevdiklerinize ayıracaksınız. Onlarla hoş zaman geçirebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Her türlü yenilik anlamındaki işlerinizi gözden geçirmek, kendinizi gözlemlemek, etrafınızdaki dünyayı izlemek, tedbirli olmak son derece faydalı. Yapmayı düşündüklerimizle alakalı araştırma yapmak, ek bilgiler öğrenmek, kendimizi ruhsal manada sakinleştirecek uğraşılara yer vermek boşluk süresince gayet olumludur. Saat 13:54 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Harcamalara dikkat edelim. Alışverişte aldığımız ürüne, verdiğimiz paraya değer mi diye düşünelim. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, hesap dışı durumların olma ihtimalini göz önüne alarak maddi konularda hareket etmemizde yarar var. Öyle bir durum olur ki, gereğinden fazla açılabiliriz veyahut birileri nedenli alacaklarımızı tahsil etmekte zorlanabiliriz. Saat 20:44 Ay-Satürn görünümü, para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Hırsın bugün seni hiç olmadığı kadar mücadeleci yapıyor. Eğer bir süre önce haksız bir durumda kaldıysan ve bu konu kapanmasıysa bugün sonuç alman mümkün. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, çalışma alanında köklü yenilikler yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin ailesinde yaşanan sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ailene karşı her zaman olduğundan çok daha hassas olacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle kardeş ya da kuzenler ile ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Günü sevdiklerinin sorunları ile geçireceksin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve kariyer hayatınızda kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgili önünüze çıkan fırsatları görebilir ve zamanında değerlendirmeyi başarırsanız önemli bir işe imza atabilirsiniz. Ancak bunu tek başına yapmak fikri sizin için biraz yorucu olabilir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda zorlanmanız mümkün. Duygusal olarak inişli â€' çıkışlı bir ruh halinde olabilirsiniz. Haklı olduğunuz konularda bile karşınızdakine bağlı kalmanız olasıdır. Yeni başlangıçlarınız için sabırla beklemenizde fayda vardır. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Büyük riskler almaya çalışıyor, tehlikeli oyunlar oynuyorsunuz. İş çevrenizde bazı yatırımlarınız sizi şok edebilir. Dikkatsiz davranışlar sergiliyorsunuz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük planlarınızı rahatlıkla yapacağınız ve kafanıza göre harcama isteğiyle yoğun bir gün sizleri bekliyor. İş ve sağlık konularında kendinizden çok ödün vermeden ilerleyin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Demek para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız. Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 58' 06" R
Ay
Yengeç
14° 13' 39" R
Merkür
Koç
25° 55' 15"
Venüs
Boğa
15° 40' 33"
Mars
Koç
08° 52' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 20"
Satürn
Balık
17° 32' 41"
Uranüs
Boğa
23° 02' 08"
Neptün
Balık
29° 14' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 36"
Lilith
Başak
24° 39' 34"
True Node
Koç
15° 00' 33"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>