Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. O sizden somut adımlar kadar somut sözler de bekliyor. Bugün bu talebini bir kez daha tekrarlayabilir. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İş arkadaşlarınızla ilişkiniz kendinizi göstermenizin önündeki en büyük engel. Sizin kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak.

Kısa bir süre sonra nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Sıkıntı, bugünden sinyal veriyor ama siz tedbir almamakta kararlısınız. Bugün yapacağınız harcamalarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Çevrenizi gereğinden fazla dikkate alıyorsunuz ama bazen burnunuzun ucunu göremiyorsunuz. Her zamankinden daha fazla mantıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler sizin için iyi olmayabilir. Kendi çıkarlarınızı düşünmeye ihtiyacınız var. Bugün sizin dışınızda yaşanan bir gerginlik sizi gereğinden fazla üzebilir. Oysa konunun sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde bir müjdeli haberiniz olabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz  güven içinde yaşama arzumuzu, yarınlarımızı garanti altına alma isteğimizi, huzur içinde bir gün yaşama şevkimizi yükselten Ay-Boğa burcu etkisi altında başlıyor. Ev-emlak-bankalarla alakalı işlerimizi düzenleme-kişisel bakım-beslenme-parayla ilgili konular üzerinde duracağız. Güven olgusunu önemseyeceğiz. Saat 03:42 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici görünüm, dinginlik sağlar. Duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 13:44-23:04 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, maddi ve manevi anlamda huzurumuz, güvencemiz başımız tacı olacaktır. Bu kısa süre içinde,  etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp,  altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Ay-İkizler burcu seyri, saat 23.04 itibariyle etkili olacak. Bu enerji  içimizdeki, ruhumuzun derinliklerindeki farklı yanlarımızı ortaya koyma hevesimizi canlandırıyor. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda artık değişmeli diyen iç sesimiz akşam saatlerinde  bize rehberlik ediyor. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınızınyaşamınıza veya üzerinde yoğunlaşmanız gereken konulara zarar verme ya da sizi yavaşlatma ihtimali mevcut. İş yaşamınızı ve özel hayatınızı dengelemeniz gerekebilir. Huzuru sağlamak için, hangi alanda ne kadar emek verdiğiniz ve size geri dönüşünün ne kadar olduğu konusu önem taşıyor olabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı konulardaki karmaşa ya da problemler sonsuza kadar çözülmese bile, bir süre için nefes alma şanınız olmuştu. Şimdi tekrar gündeme gelebilecek aynı konuları hızla ele alabilir ve birkaç gün içerisinde tekrar rafa kaldırabilirsiniz. Hız bazen her şeydir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hem de bedensel anlamda yorgunluklarınız iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için ikili ilişkilerinizi iyileştirme vakti. Hem dostlarınız hem de özel hayatınızda muazzam bir şifalanma enerjisi altındasınız. İlişkilerle ilgili isteklerinize odaklanın ve bunu doğru kelimelerle evrene ifade edin. Gün boyunca sevgi dolu, yapıcı yaklaşımlar hakim. Özellikle akşam saatlerinde sevdiğiniz insanla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Sizin için akşam saatlerinde iletişimde şans görünmekte.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir para ödemeniz veya banka işiniz varsa mantığınız devrede olsun. İşinizde yapmanız gerekenler öne çıkacak. Daha önceden karşınıza çıkan bir sorunu çözebilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinize bir tembellik bulutu çöktürüp günlük yapılması gereken işleri yapmakta zorlanabilir, hatta çoğu zaman es geçebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili kafa karışıklığı, hayal kırıklığı yaşanabilir, olayları ve durumları değerlendirirken gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. İş yerinizde bir takım muhasebesel hatalar meydana gelebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>