Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye yönelik dış değerlendirmeleri belli bir çizgide tutabilir, günlük sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçmelisiniz. Dış etkilenmeler zarar verici olabilir.

İşin dışındaki sosyal alanlara pek zaman bulamıyorsunuz. Bunun yarattığı gerginlikler, bedensel çöküntüler şeklinde karşınıza çıkabilir. İş yaşamınızı hayatın kendisi gibi sürdürüyorsunuz.

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Yakın çevrenizde para konularında eksiklikler barındıran biri var, ondan zararlar görebilirsiniz.

Arkadaş ilişkilerinizde sizin sorumlu olmayacağınız pürüzler yaşayabilirsiniz.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:56-17:33 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu saat diliminde, biraz zorlanırız. Problemlere çözüm bulmak için iç sesiniz rehberdir. Ancak size göre,  sanki yolunuzu kapatan bir şeyler vardır. Bu hissedişlerin tümü veya bir tanesi görülme ihtimali yüksektir. Peki elimiz kolumuz bağlı mıdır? Hayır. Sadece biraz daha dikkatli gözlemde bulunmaya ihtiyaç var. O zaman telaş etmemize veya büyük bir sorun varmış gibi düşünmemize neden yoktur. Saat 15:00 Güneş-Neptün görünümü, güven hissi veren, sağlamlık içeren, gelecek vadeden alanlara yönelerek, hayallerimizi gerçekleştirmede fırsatlar sunuyor. Maddi ve manevi anlamda sizi ışıklandıran ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişiler sizi destekleyici, yüreklendirici olabilirler. Çaba sarfettiğiniz  halde sizi anlamamakta ısrar eden kişileri kendi tarafınıza çekmenizi sağlar. Yeteneklerinizi sergileme, bir konuyu tatlıya bağlama, çıkarlarınızı koruma yönünde bugün hayli şanslısınız. Eğer bir evlilik veya bir tanışma durumu söz konusuysa, bu kişi hakkında sağlam bilgiler elde edebilirsiniz. Nicedir düşündüğünüz ancak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilmeniz bir konuda yardım görebilirsiniz. Saat 17:33  itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, hayal gücü verici, ruhsal çalışmaları teşvik edici, merhamet ve şefkati büyütücü, içsel bütünlüğümüzü sağlayıcıdır. Saat 21:16 Ay-Venüs görünümü çevrenizdeki kişilerin size huzur ve sevgi duygusuyla yaklaşmasını sağlar. Aşkta romantizm, cinsellikte arzular, bağlılık ve sadakat gibi tüm güzel duygular yükselişe geçer. Keyifli bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

1 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç dünyanızın farklılığını hiç kimseyle paylaşmanız mümkün değil. Çevrenizle iletişim konusunda yaşadığınız sorunları, kendi bünyenizde biriktiriyor, sonrada dışsal sakinliğinizi yanlış yansıtıyorsunuz. Satın alma duygunuz oldukça yoğun. Her an bir çılgınlık yapabilirsiniz.Bugün alış veriş yerine, dost toplantılarını tercih edebilirsiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veya ailenizle vakit geçirme eğiliminde olabilirsiniz. Sizi olumsuz etkileyen veya negatif kişilerden ya da resmi kuruluşlardan uzak durmanızda fayda var. Sevdiğiniz kişilerle keyifli aktivitelere zaman ayırmanız eğlenceli bir hafta sonuna olanak tanıyabilir. Ne kadar pozitif olursanız o kadar iyi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerini, sosyal planları, yeni öğrenilecek bilgileri, hümanist tavırları ön plana çıkartan bir gündeyiz. Akşam saatlerinden itibaren hedeflerimize ulaşma konusunda kararlı şekilde ilerleyebiliriz. Tecrübeli veya yaşça büyük kişilerle iletişim artabilir. Geceye doğru saatlerde ise, farklı şeyler deneyebilir, yenilikçi bir ruh halinde olabiliriz. Sıradan şeyler ilgimizi çekmeyecektir. Bugün Boğa burcuna geçiş yapan Venüs ise, estetik, güzellik, sanat, yaratıcı işler, zevke düşkünlük, keyif veren aktiviteler ya da ilişkilerde sadakat, istikrar, güven ve kalıcılık temalarının önümüzdeki günlerde ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Mayıs 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde dağılmamalı ve ortak konulara zaman ayırmalısınız. Başkalarına katkı sağlayabileceğiniz pek çok imkan var.

1 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser bir bakış açısının renklendireceği bir gün geçirebilirsiniz. Sizi sıkan ufak tefek detayları bir kenara bırakıp genel resmi görmeniz mümkün olacak.

1 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınız ön plana çıkarken, bu alanlarda belirli bir güven testi yaşıyor olacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda şimdi çok daha fazla korunup kollanmaya ve güven dolu yaklaşımlara ihtiyaç duyacağınız bu süreçte, size sevgisini ve ilgisini yeterince belli etmeyen insanlardan, arkadaşlarınızdan ve özel yaşamınızdaki kişilerden uzaklaşacaksınız. Bu zaman diliminde finansal olarak aşırı harcamalardan kaçınmanız da önemli olacaktır.

1 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz tatminkâr olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar, reklam, iletişim, yayıncılıkla ilgili işleriniz varsa kazançlarınız artacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağır bir hafta sonu sizi bekliyor olacak. Öncelikle sabah saatlerinde hayatınızdaki olumlu konularla ilgili minnet düşüncesi taşıyor olabilirsiniz. Şükretmek ve evrenin enerjilerini kabul etmek sizin için fark yaratacaktır. Ancak günün geri kalanında fiziksel ve sezgisel enerjileriniz düşük olacağından davranış veya eylemlerinizin verimsizliği hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 04:56'da boşluğa girecek ve sonra 16:54'te Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Balık burcundayken duygusallıkta artış görülür. Sezgisel yanımız ağırlık kazanır. Empati kurmak ve merhamet göstermek kolaylaşır. İnsanların zayıf ve yaralanabilir tarafları daha çok açığa çıkar, karşınızdakine anlayış ve şefkat göstermek arzusu öne çıkar. İnsanların yumuşak taraflarını ortaya çıkaracak bir tutumla ve iyi niyetli tavırlarla ilişkilerinizde kazançlı çıkabilirsiniz. Sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkla ve yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, spiritüel çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçmak arzusu ile elinize bir kadeh şarap alıp, televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz. Güçlük içinde olan yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatabilirsiniz. Ay Balık burcundayken yaratıcı sanatçı tarafınız güçlü olur. Fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkündür. Su ile rahatlatıcı anlar yaşanabilir. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya spa gibi mekanlara gidip bakım yaptırmak size iyi gelebilir. Ayaklarınıza özen göstermek pedikür veya refleksoloji ile bakım ve masaj yaptırmak tam Ay/Balık temasına uygun aktivitelerdir.Güneş Uranüs arasındaki destekleyici açı ile çevrenizdeki dünyayla ve insanlarla olan ilişkileriniz de ilginç yaratıcı sıra dışı konular öne çıkabilir. Bu durum siz de aydınlanma ve kalıcı farkındalıklar yaratacaktır. Çevrenizde ilginç ve değişik insanlar görebilirsiniz. Onların orijinal, yenilikçi tutum ve bakış açıları sizi de etkileyecektir. Merakınız ve yeni şeylere olan ilginiz artabilir. Çevresel koşullarınıza bir reform yapmak için de güzel bir zamandır.

1 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>