Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa bir süre önce tanıştığınız karşı cinsten bir kişiyle kısa bir zamanda kaynaştınız ve sağlam bir ilişkiye doğru yol alıyorsunuz. Aranıza mesafe koymayı unutmayın.

İş hayatınızda düzgün bir çizgide ilerliyorsunuz ve önünüzdeki engellerin büyük bir kısmını aştınız. Bundan sonra daha stratejik davranmalısınız.

Zaman zaman yaptığınız bonkörlükler sizi ileride sıkıntıya sokabilir. Biraz kendinizi düşünmelisiniz.

Gergin bir gün geçirebilirsiniz. Mümkün olduğunca esnek ve soğukkanlı davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı istediğiniz gibi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Fakat bunun kolay olmadığını biliyorsunuz. Bu konuda çabalarınızı yılmadan sürdürmelisiniz. Bugün aile büyüklerinizden bazı konularda nasihatler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikirlerinizi onlarla paylaşın ve onların önerilerine önem verin.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe gününe burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz ve saat 02:14 itibariyle Neptünle kavuşum yapan Ay, hayata ve sevdiklerimize karşı güzel hisler duymamızı sağlıyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak istiyoruz. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını vermek isteriz. Saat 09:22 Ay-Pluto görünümü her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, aşk hayatımızın ciddiyetle ve ilerisi adına düşünülerek gözden geçirilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Güvence çok önemli. Karar vermeden önce karşımızdaki kişiye, yaşanabilecek gelişmelere, varılacak sonuçlara daha önceki tecrübeler ışığında bakmamız lazım. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasındaki Ay-boşluk süresince, maddi durumumuza bir bakalım. Ödemelerimiz, gecikmiş bazı faturalar, bankalarla alakalı konular ve kredi gibi meselelerin ele alınması gerekebilir. Paraya ihtiyacımız olur. Dostluklar, hedeflerimiz yönünde akıllıca hareket etmemiz gerekiyor. Bir de lütfen ilişki tercihlerinizi yaparken dikkatli olunuz. İş ortaklıklarında da yaş tahtaya ayak basmayınız. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında analitik yapını kullanman başarılı olmanı sağlıyor. Bugün tamamlamak istediğin her şeyi bitirebilirsin.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi biraz daha güvende hissedeceğiniz özel bir gün. Sevdiklerinizle iletişimlerinizi daha da derinleştirmek isteyebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Karşınızdaki kişiler önem kazanabilir. Haklı olduğunuz konularda bile karşınızdakine bağlı kalabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte olduğunuz kişiye karşı bugün alıngan davranıyorsunuz. Ufak şakalara bile tahammülünüz yok.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda çok güzel şanslar yakalayacaksınız. Başkalarından göreceğiniz parasal destekler sizi yukarıya taşıyabilir. Önemli bir borcunuzu kapatabilir, yeniden yapılandırabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin gününüz. Zira Ay tüm gün sizin burcunuzda seyahat ediyor. Deniz kenarında dalgaların eşliğinde vakit geçirin. Bol bol yüzün. Spa, masaj, yoga veya refleksoloji ruhunuzu dinlendirir. Bunlardan faydalanın. Ayak bakımı yaptırmak, pediküre gitmek, ayakkabı alışverişine çıkmak için ideal.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 22"
Ay
Kova
21° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 44' 28"
Venüs
Boğa
03° 20' 40"
Mars
Koç
01° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 06"
Satürn
Balık
16° 44' 29"
Uranüs
Boğa
22° 27' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 57"
Lilith
Başak
23° 32' 56"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>