Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla cinselliği birbirine karıştırıp karıştırmadığınızı sorguluyorsunuz. Yaşadığınız heyecanın aşkla ne kadar bağlantılı olduğunu düşünüyorsunuz. O bu kaygılarınızın farkında değil, çünkü aşık olduğundan emin.

Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Siz ise işini eve taşıyanlardansınız. Bugün yine işle ilgili bir zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu yüzden size sitem edilebilir.

Almak istediğiniz bir eşyayla ilgili kararsızlık yaşıyorsunuz. Bu konuda akıl danışacağınız insanlar var ama sizin kararsızlığınızın asıl nedeni maddi durumunuzu sarsıp sarsmayacağı.

Planlı davranmamak zaman zaman başınıza işler açıyor.Yolun yarısındayken pes etme özelliğinizi göz önünde bulundurarak ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışmanız daha yerinde olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamınızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir davete katılmazlık etmeyin. Bu davette tanışacağınız kimseler uzun vadede size çok yardımcı olacaklar.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:45 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, geçen 8 Kasım tarihinde Yay burcunda seyrine başlayan ikinci yöneticiniz Jüpiterin sizlerehayatı, toplumsal yaşam, sorumluluk konusunda yol gösteren ilahi ışığıdır. Tedavi sürecinde olduğunuz rahatsızlıkları iyileştirir. Alternatif çözümler sunar. İnancınızı yükseltir. Eğitimden ticari işlere kadar karşınıza çıkabilecek olanakların göstergesidir. Saat 22:55 Ay-Venüs görünümü, yenilik ve değişim arzumuz her konuda öne çıkıyor. Biraz çekiniyoruz. Ancak bunun sebebi geçmişte yaşadığımız haksızlıklar. Bu yüzden biraz temkinli olabiliriz. Özellikle ilişkilerde daha dikkatliyiz. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 80. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.Canım Atam nurlar içinde uyuyunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün sana özel haberleri var. Bir sürediryerinde hissettiğin gergin havadan rahatsız olabilir, olaylara dâhil olma ihtiyacı hissedebilirsin. Geçtiğimiz günleri değerlendirdiğinde bazı konuların gerçekliği kafanı bulandırabilir. O kadar çok şey üst üstte gelmiş olmalı ki hala şaşkınlığını yaşıyor olabilirsin. Ancak zorlukları aşabilmek için ne kadar güçlü olduğunu da biliyor olmalısın. Gönlünü serin tutabilmeyi öğrendin, deneyimlerin sana bunu gösterdi. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, kalbinin sesini dinleyerek hareket etmek isteyeceksin. Bu durum seni cesurca itiraflar yapmaya itebilir. Eğer ailesinden uzak yaşayan bir Balık burcuysan sürpriz ziyaretlerle karşılaşabilirsin.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata daha derin bir bakış içi besleyeceksiniz. Fedakârlıkları bir köşeye bırakıp biraz daha kendinize dönmek daha iyi gelecektir. Şartlar sizi kendinize değer vermeye zorluyorsa bunu yapın.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkat çekici olabileceğiniz imkanlar var. Kişisel isteklerinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gittikçe artacak.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde telaşınız olabilir. Kendinize çok yüklenmeden sade bir hazırlıkla güne başlamak faydalı olur. Değer duygunuzu artıracak olaylar gelişebilir. Gün boyu ölçüsüz insanlardan kaçınmak önemli.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Moraliniz bozuk olabilir. Fakat, düşünceleriniz ve duygularınız giderek yükseliyor. Planlı ve kararlı davranmayı başarabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

10 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 01' 54" R
Ay
Boğa
02° 56' 01" R
Merkür
Koç
21° 02' 19"
Venüs
Boğa
09° 23' 30"
Mars
Koç
04° 58' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 12"
Satürn
Balık
17° 09' 00"
Uranüs
Boğa
22° 44' 21"
Neptün
Balık
29° 06' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 12"
Lilith
Başak
24° 05' 36"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>