Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin, heyecanın dolu, dolu yaşandığı dönemindesiniz. Sevgilinizle herkesi imrendiren bir ilişki sürdürüyorsunuz. Bu ilişkide, ailelerin ilişkiye hayran bakışlarının da payı görülüyor.

Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişebilirsiniz.

Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor. İşlerinizin en sekteye uğradığı durumlarda bile asla sıfırlanmıyorsunuz.

Yapıcı özelliklerinizle, ailedeki çok genç bireylerin çıkardığı sorunlara, büyüklerin verdiği tepkileri yumuşatabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızı biraz daha güçlendirmeniz ve hep birlikte sorumlulukları iyice belirlemeniz gerekiyor. Sağlıksız bir ilişkiyle sürdürülen bir gönül oyunundan rahatsız gibi görünüyorsunuz. İkiliden biri size çok yakın, ama ötekine de sempati duyuyorsunuz. Bu ilişkiyi bir düzene sokma görevi edinmiş gibisiniz. Bir deniz yolculuğunuz olabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 8 Kasım 2018 - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda ilerleyecek. Jüpiter sizin ikinci yöneticinizdir. Bu geçişle burcunuza önemli bir görünüm yapacak. Mesleki başarı için en uygun zamandasınız. Duyguları bir yana bırakıp, kabuğunuzdan dışarı çıkıp ben varım diyebilecek şansa sahipsiniz. Yeter ki, isteyin. Satürn gezegeni Oğlak burcunda zaten size uzun vadeli her işinizde kuvvet sunuyor. Jüpiter de aynı şekilde toplum içindeki yerinizi geliştirmeniz, üretmeniz ve yükselmeniz için ışık oluyor. Kendinizi geriye çekmek değil bilakis öne çıkartarak bilginizi, tecrübenizi, yeteneklerinizi göstermeye, sunmaya, ifade etmeye hazır olmalısınız. Şimdi özgürce karar verebilirsiniz. İstediğiniz yol, hedef ve hayat için, karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek biraz da size düşüyor. Siz buna hazırsanız, Jüpiter de aynı şekilde sırtınızı sıvazlamaya, karşınıza olanaklar çıkarmaya hazırdır. İş olanakları bu dönemde gördüğünüz eğitimle de alakalı olabilir. Belki de siz donanımlı biriydiniz. Ancak bugüne dek farklı işlerde mecburen bulunmuştunuz. İşte şimdi gelen bir teklif veya bir gelişme asıl yapmak istediğiniz işe girmenizi sağlayabilir. Bu sizin için kadersel bir dönüşüm ve büyüme anlamı taşır. Kariyerde yükseliş, doğal olarak iş-aile-ilişki ve kişisel alanlara da olumlu yönde yansıyacaktır.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, şans gezegeni Jüpiter ateş burcuna geçiyor. Bugün gökyüzünde etkili olan açı kendini iletişimde rahat hissetmene neden oluyor. Hukuki konularda kararlılık gibi meseleler gündeme gelebilir. Sahip olmak ve arzu etmek arasında kalabilirsin. Hangisinin daha gerçek olduğunu kalbine sen soracaksın. Yeni bir ilişki için hazırsan ve artık yalnızlıktan sıkıldıysan kırgınlıklarını unutmalısın. Eğer eski aşkın yeniden gündeme gelecekse, sadece arkadaş olarak kalmayı tercih edebilirsin. Akşam saatlerinde yakınlarınla ya da dostlarınla bir araya gelebilir, keyifli bir akşam geçirebilirsin.

8 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde yöneticilerinizin verdiği sözlerin yerine getirilmemesi söz konusu olabilir. Bugün yapılan konuşmalara oldukça dikkat edin. Yaratıcılığınızın oldukça yüksek olduğu bir gün.

8 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu durum olaylara verdiğiniz tepkileri sertleştirebilir. Kendinizi yıpranmış hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bütünü görebildiğinizde işleri daha kolay halledebileceksiniz. Gün içinde oluşabilecek kazalara karşı da dikkatli olmalısınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza arkadaş olan giren biri zamanla kalbinizi kazanacak. Romantizm dolu günlerdesiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün kendiliğinden gelişen olumlu olaylara gebe. Kariyer hedeflerinizi yenileyip, yol alabilirsiniz. Değişiklik yavaş yavaş beliriyor, işbirliği koşullarına uyum sağlamak önemli. Geçmişin tekrarından kaçınmak için detaylı düşünün.

8 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sizi ani bir seyahate çıkarabilir. Uzaklarla olan ilişkilerinizde hızlı gelişmelere açıksınız. Akademik ve eğitsel konularla ilgili bugün pek çok araştırma yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Uçakta tanışacağınız birisine karşı ilgi duyabilirsiniz. Aranızda zamanla tutkulu bir ilişki doğabilir.

8 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

8 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>