Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 10:26-12:01 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Rahatlamak için meditasyon, yoga, ibadet, zikir, resim, müzik, kitap okumak rahatlatıcıdır. Partnerinizin ilgisizliği canınızı sıkabilir. Saat 12:01 Ay-Terazi burcu geçişinde, herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji altında istediğimiz en önemli şey, güven içinde olmak ve huzursuzluktan uzak durmak. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sadece ilişkilerine yönelik değil, finansal meselelerle ilgili de bazı konular aklını kurcalayacak. Canını sıkan meselelerin üstüne üstüne geldiği bir hafta sonu olabilir senin için. Bugün ufacık meseleleri dahi büyütebilirsin. Beklemediğin borçlar ya da senden saklanan ödeme konusundaki gecikmeler ortaklıklarını bozabilecek boyuta kadar gelebilir. Ancak büyük resmi önceden görmen işlerini kolaylıkla halledebilmene de fırsat verecektir. Böylelikle önemli konularda yenilik arayışında isen geri adım atman uygun olacaktır. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Hayatına yenilik katta, yeni bir yön verme isteğin daha da artacak.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili balıklar kasım ayının en şanslı burçlarından birisi de sizsiniz. Bu ay birçok konuda önemli başarılar sağlayabilir ve ilişkiler konusunda da büyük rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu ay en fazla dikkat etmeniz gereken konu yanınızda sizlere dost olduğunu düşündüğünüz kimselerin sizleri aldatması olabilir. Jüpiter gezegeni yay burcuna geçiş yapıyor. Bu transit etkisi bir ay boyunca sizleri 2015-2017 yıllarında almadığınız derslerinizden tekrar imtihan edebilir. Mesela o dönemde evliliğinizde bir aldatma veya aldatılma ile ilgili olay deneyimlediniz ve görmezden gelerek sustunuz. Şimdi bu olay başka bir süreçte önünüze daha abartılı ve aleni gelebilir zaman bunlar neden benim başıma geliyor demek yerine o dönemdeki görmezden geldiğiniz şeyleri sorgulama zamanı diyebiliriz. Bu sizi hemen şüphelendirip huzursuz etmesin. İlla konun böyle bir şey olması gerekmiyor. Belki dehayatınızda bir haksızlığa uğramıştınız belki birileri Sizleri yanlış yönlendirerek ve yalan bilgiler beyan ederek başkaları ile aranızın açılmasına neden oldu. İşte şimdi bunların adalet ile karşılaşabilirsiniz. Sadece bu alanda yapmanız gereken olaylara yüksek bir farkındalık içerisinde girmeniz ve kendinizi bu noktada beslemeniz olacaktır. Evli olan balıklar eşlerinindeğişimleri ya da finansal koşullarının pozitif yönde değişmesiyle yeni bir süreç başlatabilirler. Belki taşınma belki yeni bir yatırım ya da yeni bir ortak girişim gibi düşünülebilir. Özellikle bu ay 8-9-10 Kasım tarihlerinde kariyerinizdeki manipülasyonlara ve kadın figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizi önerebiliriz. Bu konuda hislerinizi dinleyin ve hislerinize güvenin. Çünkü siz balıklar hisleri çok kuvvetli olan bireylersiniz. Aynı zamanda Mars'ın kova burcundan çıkarak sizin burcunuzda hareket edecek olmaya başlaması sizlere birçok konuda geriye çekilme ve sanki hiçbir şeye haliniz yokmuş duygusu verebilir. Bunun aksini çalıştırmalı ve kendi kendinizin yaşam koçu olmalısınız. Mars balık sürecinde başlattığınız işlerinizde planlama noktasında zorluk yaşamayacak ve istediklerinizin peşinden de kararlı bir şekilde gideceksiniz. Uzun süredir sonuca bağlayamadığınız bir ilişkiniz var ise rest çekebilirsiniz. Siz balıklar sabredip sonunda kozunuzu ortaya koyarsınız. Şimdi bu ay böyle bir ay. Elinizdeki en büyük kozu koyarak bazı şeyleri düzene sokmak adına restinizi çekmelisiniz. Sizinle olmak isteyenler sizle zaten olurlar. Hiçbir durum buna mazeret gerektirmez. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Sırf kendinize duygusal o ağırlığı yaşatmaktan korktuğunuz için olduğunuz yerde saymayın. Bu ay böyle bir ay değil. Silkelenin ve yaşamınızı değiştirmek için sizlerde bir şeyler yapın. Sihirli değnek sizsiniz ve o değnekle kendinize siz dokunacaksınız. Gezegenler bu denli sizin ileriye gitmeniz için elverişli iken sizler de elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz takdirde büyük bir rahatlama ve aynı zamanda da bolluğu kendinize çekebilir ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir yaşam sürebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşınızla yaptığınız bir işten emeğinizin karşılığını alamamış olabilirsiniz. Bir sonraki planlamanızdaki stratejiye saklayın enerjinizi.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumluluklar nedeniyle çelişebilir, kendinizi yönsüz ve yanlız hissedebilirsiniz. Öğlen başlayan iç hesaplaşma, geçmiş konular sizi yorabilir. Gün boyu huzuru ve güvenli alanı korumak önemli.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken spiritüel çalışmalar yapan bir topluluğa rahatlıkla dahil olabilirsiniz. Alacak verecek arasındaki dengeleri korumak için uygun bir gün. Gelecek haftanın banka krediler, vergi ödemeleri sigorta primleri ile şimdiden haşır neşir olabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 16" R
Ay
Oğlak
15° 41' 45"
Merkür
Koç
16° 38' 45"
Venüs
Boğa
00° 07' 39"
Mars
Balık
29° 10' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 30' 46"
Uranüs
Boğa
22° 18' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 08"
Lilith
Başak
23° 15' 33"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>