Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi herhangi biri gibi gözleyebilirsiniz. Bu size, gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını gösterebilir. Bu olası gizliliğin arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor.

Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz. Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor.

Yakınlarınızın size harcamaları azaltma anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil. Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz var.

Bazı söylentiler, bazıilişkilerinizde sizi kolayca mahkum etmiş gibi görünüyor. Önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları umurunuz bile olmuyor. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekleyebilir. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız son bulabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, henüz kesinleşmeden verilen sözlere, karşımıza çıkan tekliflere güvenmeyeceğimizi gösteriyor. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, inancımızı yükselten, hayatı kucaklamamızı sağlayan, psikolojik açıdan güçlenmemizde yardımcı, dini duygularımızı çoğaltan uhrevi bir ışık gibidir. Olacakları hissetmemizi, yaratıcı kabiliyetlerimizi rahatlıkla öne sürmemizi sağlar. Hayırseverlik yönlerimiz yükselir. İnsanlara karşı duyarlı oluruz. Olumsuz düşünmeyiz. Sahip olduğumuz her şeyin değerini biliriz. Saat 11:19-16:03 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. İlişkide karşılıklı uyum ve paylaşıma önem veririz. Problem varsa, üzerinde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, egonuzu güçlendiricidir. Dışarıdan gelen olumsuz tepkilere, sert yanıtlar verebilirsiniz. Kendi alanınızı, sınırlarınızı korumak istersiniz. Tutkulu, bir hayli arzulu şekilde duygularınızı yansıtırsınız. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, parasal konularda dikkatli olmamızı, işimizi sağlama almamızı gerektiriyor. Güvence çok önemli. Yeniliklere açığız. Gelen haberlere dikkat edelim. Peşin hükümlü olmayalım. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi-manevi açıdan güçlü olmak istersiniz. Ancakortamı veya sağlıkla ilgili problemler bugün sizi daha fazla yorabilir. Sakinlikle gözden geçirmenizde yarar var. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün çevrenden duyduklarına inanamayabilirsin. Önce reddetmek sonra da olan biteni dinlemek isteyebilirsin. Eski arkadaşlar bugün gündemini değiştiriyor. Haksızlığa uğradığın belirli konularda insanların senden gelip özür dilemelerine bile tanık olabilirsin. Konuşma becerine kimse su dökemez ancak iletişimde problemler ardı ardına gelişebilir. Sevgiline karşı kendini rahat ifade edememen, sana karşı kendini geri planda tutmasına neden olabilir. Abartılı sözlerin ve kıskanç tavrın ile destek araman, uzun soluklu ilişkin için yapıcı etkiler oluşturmayacaktır.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde yeni aşamalar kaydedebilirsiniz. Evlenme veya evliliğiniz ile ilgili farkındalıklar söz konusu olabilir. Kariyerinizde yakalayacağınız yeni gelişmeler sizi güçlü bir şekilde yapılandıracak.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız bugün gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Detaylı bir program günlük temponuza katkıda bulunacaktır. Endişe duyduğunuz konularda daha yaratıcı çözümler yaratabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeye çalışın.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni kurduğunuz dostlukları bozacaksınız. Düşüncenize ters düşen kişileri hayatınızdan çıkarın.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ortak gelirlerde denge yakalayıp rahatlayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz maddi kaynaklara ulaşabilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevrede ani olaylar yaşanabilir. Duygu ve düşüncelerde netlik önemli.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizin gibi enerjilere karşı duyarlı birinin üçüncü gözünü daha da hızlı çalıştırır. Haberci rüyalara kulak verin. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki tutku tavan yapabilir. Hayatın rasyonel tarafı sizi yoracaktır. Bu nedenle günü, meditasyon ve enerji çalışmalarına ayırarak geçirin.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>