Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki gayretler ve başarılar tek taraflı değil. Bazı sorunlara küçümser bakışınız ayrı, ayrı sorunlara yol açabiliyor. İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı.

Önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz, harika bir toplantınız olacak. Size sadece hırsa kapılıp acelecilik etmemek düşüyor. Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz.

Birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan bazıları, doğru değerlendirmeniz durumunda sizi oldukça fazla sevindirebilir. Parasızlık günleriniz gerilerde kalıyor.

Önünüzdeki günler içersinde bazı ataklarınız olabilir. Bazı belirtiler var, ama görebilmeniz ve inisiyatif koymanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor. Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk konusunda, daha fazla yapacağınız şeyler var.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, size destek bir kuvvettir. İlerisi adına doğru bir tercihte bulunmanız için size ışık olmaktadır. Geçmiş değil, şimdi gelecek önemlidir. Buna hazır olan Balıkların önünde yeni kapılar aralanır, fırsatlar doğar. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü, ciddi düşünmeyi, bugün yapılacak işlerin başarısı adına daha fazla mücadele etmenizi sağlıyor. Ancak sonuç gayet olumlu olacak. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü, birkaç gündür devam eden olumlu enerjilerin devamı niteliğindedir. İşler kolayca ilerler, doğru yönde kararlar verilir. Korkularımız geride kalır, kendimize inancımız yükselir ve başarı kaçınılmaz olur. Dostluklar yeniden gözden geçirilir, gereksizler ayıklanır, hayata gerçekçi şekilde bakılır. Vizyon sahibi olmanız için yüreklendiren bu görünüm, rakiplerinizi geçmenizi sağlayıcıdır. Çekici yönleriniz karşı cins üzerinde olumlu bir tesirdir. Baba, eş veya önemli konumdaki kişilerden destek görürsünüz. Bir proje teklifi alabilirsiniz. Görüşmelerde tercih edilen kişi olursunuz. Bir girişim istediğiniz şekilde sonuçlanır. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Evinizle ve eve gelen ziyaretçilerinizle ilgilenebilir, aile bireyleriyle keyifli vakit geçirebilirsiniz. İçinizde nedenini anlayamadığınız değişimlere dikkatinizi yöneltebilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler duygulandırabilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya da kendinizi özel hissedeceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Işıl ışıl parlayacağınız bir gün. Yakın çevrenizden bazı özel destekler alabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele vermeniz gerekebilir. İşlerinizle ilgili inşa etmek istediğiniz şeyler olabilir. Gelecek ile ilgili kendinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı son anda uygulamaya koyuluyorsunuz. Ancak bu yoğunluğun içinde sosyal yaşamınızdan ödün vermiyorsunuz. Eğlence ve gezilerinizi ihmal etmiyorsunuz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, eğitim ve seyahat konularında takım çalışmalarından yana şansınız yüksek olacak. Planlarınıza odaklanabilir ve amaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Kapalı gruplar, mistik konularla ilgilenerek yaşama bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Eskiden sadece arkadaş olduğunuz birine karşı aniden yoğun duygular beslediğinizin farkına varabilirsiniz. Bu durumu içinizde yaşayabilir, kimseye bir şey belli etmek istemeyebilirsiniz. Balık

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir, uzaklarla ve yabancılarla ilgili işler yapabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>