Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz. Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek.

Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir. Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor.

Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz. Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

Doğrudan esasa yöneliyorsunuz. Ayrıntıları irdeleme huyunuz pek gelişkin değil. Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Sanatsal faaliyetler, dostça ilişkiler olumlu yürür. Kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hedefinize yol alırken tabii ki zorluklar olabilir. Bunları sizi yıldırmasın. Belki şimdi yeni bir arayış içindesiniz. Şartların olgunlaşması için biraz daha sabırlı olursanız emin olunuz ki, başarı sizden yanadır. Saat 11:12 Ay-Başak burcu geçişinde, her işi gayet başarılı şekilde yerine getirirsiniz. Güzellik, bakım, tamirat, düzenleme, evrak takibi, hukukla ilgili konular gayet olumlu gelişir. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı ciddileştirir. Özellikle ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimserliğin üstünde. Ama lafını esirgemediğin insanlar da olacak. Kendine güvenin bir kat daha artacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde gelişen bazı güven sorunları bugün sizi daha farklı kararlar almaya itebilir. İşiniz ile ilgili alacağınız teklifler kendinizi özel hissetmenize yardımcı olacak. Yalanlar ve kandırılmalara karşı dikkat! Söylediğiniz beyaz yalanlar yakın bir zamanda ortaya çıkabilir.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Bazı konulara tepki gösterebilirsiniz. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde eksik kalan kısımlarla ilgilenebilirsiniz. Bugün mücadele ettiğiniz konuları geliştirmekten çekinmeyeceksiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gereken önemli işlere yoğunlaşabilirsiniz. Özel hayatınız ve sosyal ortamlarda yapılacak planlar keyfinizi artırabilir.

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin istek ve beklentilerine cevap vermeniz gereken bir gündesiniz. Bir takım gerçekleri artık göz ardı edemezsiniz. Uzun zamandır askıda kalan konular su yüzüne çıkar. Karşınızdakine fayda vererek yardım etmek ve bundan da hiçbir menfaat gözetmemek zaten sizin yaşam ilkeniz. O nedenle kendinizi ezdirmeden orta noktayı bulmak gerekiyor.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>