Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz, ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir.

Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor. Para sorunlarınıza eğer bazı önlemler almazsanız, uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz. Önce duyarsızlık ve bir süre sonra da müdahalecilik doğru bir yöntem değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yılın eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk haftadan anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içindesiniz. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek. Ama zaman ayırmakta güçlükleriniz olacak.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftamızın ilk günü, önemli bir enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, güven duygumuz üzerinde güçlü bir tesirdir. Uzun vadeli, sağlam işlere yönelmenin, kararlar vermenin göstergesidir. İnancımızı yükseltir. Yeni bir proje veyateklifi almamızı sağlar. Önemli kişilerle tanışırız. Farklı ortamlara gireriz. Konusunda deneyimli insanlardan destek görürüz. Kendimize inanırız. Bir işi, girişimi başarılı şekilde yerine getiririz. İnancımız yükselir. Bu inançla üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Tayin, terfi işlerimiz, hukuki davalarımız olumlu sonuçlanır. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, bizimle aynı yolu, ideali, hedefi yürüyeceğimiz kişilerle karşılaşmamızı sağlar. Bu özel bir ilişki olabilir veyaanlamında bir teklifin göstergesidir. Uzun zamandır aklınıza takılan bir meselenin çözüme kavuşmasında destekleyicidir. Problemli bir ilişki düzelir. Bekar Balıklar yeni biriyle tanışabilir. Bir zorluğu aşmanızda size yardımcı olacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Farklı bir ülkeye veya şehre yerleşebilirsiniz. Hukuki bir davanız olumlu şekilde sonuçlanır. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, maddi konularda etkin, hırslı, cesaretli, amaca yönelik, kararlı bir şekilde ilerlemenizde cesaret vericidir. İleriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizde size destek olur. Bugün mücadeleden yanasınız. Yeniye, dönüşüme, enerjinizi doğru şekilde yönlendirerek kendinizi göstermekten yanasınız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm işlerini halletmek isteyeceksin. Özellikleyerindeki aksaklıkları saklamaktan yana olacaksın.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda stres yaratan koşullar oluşabilir. Yanlış anlaşılmalar ve güven sarsıcı olaylar yaşamanız mümkün. Bugünü sakinlikle karşılamalı, olabildiğince ılımlı davranmalısınız. Finansal kaynaklı gelirlerinizde tedbirli olmanızda fayda var.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak sizde endişe yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki stresler sizi yorabilir. Ortak işlerinizde çalıştığınız kişilerle planlama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirebilirsiniz. Maddi konularda destek bulabilirsiniz. Kendi tavrınızı daha rahat ortaya koyacağınız bir gündesiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir gerilim ve aciliyet hissetmeniz olası. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacaksınız. Şansınız çok açık bu ara.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Havada aşk kokusu olan bir gün. Karşınıza çıkan her kişiye anlayış ve sevecenlikle yaklaşabilir, karşınızdakilerden de aynı elektriği alabilirsiniz. Ortak uğraşlardan zevk duyabilirsiniz. Sanatsal konulara zaman ayırabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerde diğer insanlardan göreceğiniz destek tam ve yüksek olacak. Bugün hem eğitim hem de seyahat alanında destekleneceksiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz. Dikkatinizi ve enerjinizi fazla dağıtmamaya çalışın. Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız haber harekete geçirecek.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 06" R
Ay
Yay
23° 40' 19"
Merkür
Koç
16° 12' 49"
Venüs
Koç
28° 04' 25"
Mars
Balık
27° 53' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 15"
Satürn
Balık
16° 21' 47"
Uranüs
Boğa
22° 12' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 27"
Lilith
Başak
23° 04' 27"
True Node
Koç
15° 27' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>