Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler çok yakınınızda. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün.

Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor. Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir. Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz.

Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir. Şu günlerde olaylara ve yaşamınıza daha da geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize neden olabilir. Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, endişeyi bir yana bırakıp kendimizi mutlu etmeyi bilelim. Hayatın bize neler getireceğini bilebilir miyiz? Belki bir yerde otururken veya bir sıcak kahveyi yudumlarken, çıkagelmiş beklenen. Hadi kalkın, tüm içtenliğinizle gülümseyin hayata ve çekin mutlulukları gönül dünyanıza. Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, ikili ilişkinizde ilerisi adına düşünmenin, güven olgusunu önemsemenin işaretçisi. Titiz, seçici davranacaksınız. Eğer bir şeyler sizi tatmin etmiyorsa, geçmişteki problemler hala devam ediyorsa, bunları çözmeden rahat etmezsiniz. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü, titizlikle mali ve duygusal konuların üzerinde düşünülmesini sağlıyor. Uzun vadeli olanı tercih etmenizde yarar var. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, ilişkide hem ortak bir amaç hem de görüş birliği olmalı diye düşüneceğiz. Bu yoksa eğer, partnerimiz veya diğer insanların baskı uygulaması veya neyi nasıl yapmamız gerektiğini dayatmaları hoşumuza gitmez. Gereken yerde tavrımızı belli ederiz. Kendimizden eminiz. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkide aradığımızı bulamadığımızı düşündürse de, bunun böyle gitmeyeceğini, bir şekilde mutlu olacağımızı düşleriz. Saat 19:40 Ay-Pluto görünümü size kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için size ışık oluyor. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzellikle ilgiliyapan biriysen; bugün oldukça dikkatli olmanı, hiçbir konuda risk almamanı öneririm.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde pozitif yönde bazı gelişmelerin yaşanması mümkün olabilir. İlişkilerinizin olumlu yönünden beslenmeye özen gösterin. İhtiyacınız olan şey bugün ruhunuzun şifalanmasıdır. Ego, insanı yoran bir durumdur. Kendinizi boş yere yormayın.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle daha dengeli bir ilişki kurmaya bakmalısınız. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret edin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınızda ve kariyerinizde bilgili kişilerden destek görebilirsiniz. Sunumlarınızla, bilgi paylaşımlarınızla sıradışı fikirlerinizi yansıtabilir, başkalarından da beklemediğiniz, sıradışı ancak yapıcı fikirler alabilirsiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vaktinizin çoğunu özel hayatınıza harcayabilirsiniz. Sosyal ortamlardaki planlarınızı gerçekleştirin. Geleceğinize yönelik konuşmalarınız işlerinizin ivmesini artırabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim kariyerinize yönelik ani köklü değişimlere cesaretle atılmanızı tetikler. Hayatta bazen risk almak da gereklidir. Her zaman güvenli sularda yüzmek bizi geliştirmez. Karşı kıyıya kadar yüzüp dönmekten sakın çekinmeyin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 06" R
Ay
Yay
27° 28' 38"
Merkür
Koç
16° 16' 25"
Venüs
Koç
28° 25' 59"
Mars
Balık
28° 07' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 19"
Satürn
Balık
16° 23' 22"
Uranüs
Boğa
22° 13' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 27"
Lilith
Başak
23° 06' 24"
True Node
Koç
15° 26' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>