Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir.Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir. Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda oldukça dikkatli olmalısınız ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Maddi konularda dikkatsiz davranabileceğiniz bir gündesiniz ve ani kararlarla masraflarda bulunabilirsiniz. Ancak bu eğiliminizi kontrol altında tutmak bugün sizin için önemli olacaktır.

Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi etkileyecektir. Planlarınız doğrultusunda hareket etmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını düşünecek, pişmanlıklara gireceksiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, eğitim veyahayatınız, bir yere yerleşmek ve finansal konularda etkilidir. Daha iyi olacağını düşündüğümüz bir yol tercihinde bulunabilirsiniz. Bu size hayli cazip gelebilir. Hatta maddi açıdan veya tam da isteğinize göre size bir yenilik vaat ediyor olabilir. Farklı bir tarz yaşam sürmek, değişik yerler görmek, kendinizi güçlü hissetmek için kabul edebilirsiniz. Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerliyor. Bu durumda yerleşim yeriniz ve finansal açıdan duruma bakmanız gerekiyor. Bu planınız veya bu fırsat sizin için çalışma veya yaşama ortamı olarak tatmin edici mi? mevcut durumunuza göre daha mı rahat edeceksiniz. Hesabınızı mutlaka iyi yapınız. Tabii ki insan hayatında bir şeyler değişsin ister. Belki de yıllardır arzu ettiğiniz bir şeyler vardı. Şimdi onu yapmaktan yanasınız. Gidip yerinde görmek, araştırmak, oradaki koşullara bakmak yararlı olur. Böylece daha gerçekçi bir karar verirsiniz. Burada önemli olan, sizin değişime ne kadar açık olduğunuz ve bunu ne kadar istediğinizdir. Ancak bir başka önemli husus, hakikaten buna değer olup olmadığını her yönüyle gözden geçirmenizdir. Eğer tamamsa, tabii ki bu kararı verebilirsiniz. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir işe başlamak senin için zor olabilir. Bir süredir aklında olan yaşam alanınla ilgili düzenlemeler yapabilirsin.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Sinirlerinize hâkim olun ve bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden keyifli haberler duyabilirsiniz. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız gerekebilir. Akşam saatlerindeodaklı olabilirsiniz. Tamamlanması gereken işlere yönelebilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı son anda uygulamaya koyuluyorsunuz. Ancak bu yoğunluğun içinde sosyal yaşamınızdan ödün vermiyorsunuz. Eğlence ve gezilerinizi ihmal etmiyorsunuz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrenizden alacağınız bazı haberler sizi hassaslaştırabilir. Düşüncelerinizde gelgitler yaşayacaksınız. Parasal getirilere odaklanmanız gerekiyor.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız bir uluslararası yolculukla ilgili imkanlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Zihninizde geri planda kalmış bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Hukuki bir meselede yürütülen davada çok önemli ipuçlarına erişebilirsiniz. Olayın çözülebilmesi için gerekli tüm bilgiler açığa çıkabilir. Sezgisel yanınızla ilgili farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bu konuda bir eğitim sürecinin sonuna gelinmiş olabilir. Derin öğretiler, inançlar ve ketum olunması gerekli öğretilerde olgunlaşma kaydedebilirsiniz. Uluslararası bir projede sona gelinmiş olunabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 37" R
Ay
Aslan
12° 26' 24" R
Merkür
Koç
28° 27' 40"
Venüs
Boğa
18° 25' 40"
Mars
Koç
10° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 36"
Lilith
Başak
24° 54' 27"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>