Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyeceksiniz ve bazı değişikler yapma kararı alacaksınız. Bu fikirlerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız yoksa büyük bir bencillik yapmış olursunuz.

İş hayatınızda bugün bazı aksaklıklarla karşılaşacaksınız. İşleriniz istediğiniz şekilde sonuçlanmayacak ve siz bu duruma çok sinirleneceksiniz.

Zamanında bir çok insana borç verdiniz ve şimdide parasal konularda siz sıkıştınız. Alacaklarınızı tahsil etmek için değişik yöntemlere başvurmalısınız.

Ağız ve diş sağlığınızı son zamanlarda çok ihmal ettiniz ve bu konuyla ilgili bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle sağlığınıza para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok durgun ve karamsarsınız. Sevdiklerinizden bir süreliğine ayrı kalmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden kendinizi çok gergin ve mutsuz hissediyorsunuz. Bu akşam yakın bir dostunuzla görüşebilir onunla bazı sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Üzerinizdeki bu durgunluk ve karamsarlığı atmalısınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, istediğiniz bir şeyi elde etmenizi, karşınızdakini ikna etmenizi sağlar. Eğer arzu edilen çok daha büyük bir şeyse, size sunulanı kabul etmek zorunda değilsiniz. Bu ilişki, para,hayatı veya farklı bir konuda olabilir. O zaman isteğinizi tekrar belirtin. Sizin ne kadar ciddi olduğunuzu anlayacaklardır. Saat 07:59 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, ilişkimizle ilgili konularda geçmişi deşelemeden, şu andaki duruma odaklanalım. Analiz etmeyi ihmal etmeyelim. Farklı açılardan durumları ele alalım. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünümü ilişkide sakinlik, güvenilirlik, denge ve anlayış arıyoruz. Gönlümüzü hoş edene, keyif verene yönelecek, zorluk çıkartan uzak duracağız. Saat 11:52 Ay-Satürn görünüm etkisinde, ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte çalışmaktan hoşlanıyorsun ancak bugün kendine izin vermen bazı sorumluluklardan kaçıyorsun anlamına gelebilir. Sosyal hayatında ön planda olan insanlarla iletişim sorunu yaşayabilirsin. Çevrende olup bitenleri geride bırakıp rahatlamanın en güzel yöntemlerinden biri belki de kendini biraz şımartmaktır, ne dersin? Uzun zamandır almak istediğin eşyayı alabilirsin. Evli yahut ilişkisi olan bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle yakın arkadaşınızı ziyaret edebilirsiniz. Ailendeki her bireyin kendine has yapısından dolayı kendini bir kez daha şanslı hissedebilirsin. Son zamanlarda eklem ağrılarıyla uğraşıyorsan, kendini çok yormamaya özen göstermelisin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizdeki beklentiler karşı tarafı zor durumda bırakabilir. Onlarla ilgili önyargılı duygu ve düşüncelerinizi değiştirmeli ve durumlara daha geniş bir pencereden bakmayı başarabilmelisiniz. Planlarınız gerçekleşme yönünde ilerliyor.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili bir konu ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dışsal koşullar yüzünden kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanının programına göre hareket etmek ön plana çıkabilir, onunla beraber romantik ortamlarda bulunmak, paylaşımlar içerisinde olmak, ilişkiniz ile ilgili planlar yapmak söz konusu olacak.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerinizde hızlı kararlar almanıza yardım edecek.Partnerinizle birbirinize nasıl faydalı olabileceğinizi irdelersiniz. İş toplantılarınızda önemli kararlar alırsınız. Diğer yandan terfi etmek ya da başka biralanına geçmek için planlar yaparsınız. Bu konuda önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>