Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda çok şanslısınız. Aradığınız aşkı buldunuz. Kaybetmemek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırsınız. Bu tutumunuz ve hisleriniz sevgiliniz tarafından da fark edilmiş durumda.

İş hayatınızı istediğiniz gibi düzene soktunuz. Beklediğiniz zammı da kısa süre önce aldınız. Bu tempo ve disiplinle çalışmaya devam ederseniz, işinizle ilgili bir sorunla karşılaşmanız çok zor.

Parasal açıdan beklentileriniz var. Bu beklentilerinizin bir kısmı bugün gerçekleşecek. Kısmen de olsa rahatlayacak ve maddi sıkıntınızı hafifleteceksiniz

Sağlınızla ilgili ufak bir problem var. Bu problemi ihmal etmemelisiniz. Üşengeçliğinizi üzerinizden atın ve bir doktora görünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok konuda arkadaşlarınız ve dostlarınızdan destek göreceksiniz. İş durumlarınıza bazı çözümler getireceksiniz. Katılacağınız bir davette yeni ve hoş insanlarla tanışacaksınız. Bu tanıştığınız insanlarla bazı konularda tartışmaya girip sinirli ve atak davranışlarınızla antipatik olacaksınız. Sade bir insansınız içiniz dışınız bir ama her ortamda doğru bildiklerinizi de hemen açıklamak doğru değil. Partnerinizle sıcak ilişkileriniz devam edecek.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, çalışma hayatınız, çevre ilişkileriniz, mali her türlü meselenin tekrar bir ele alınmasını gerektiriyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. O nedenle, riskli kararlar vermemek, abartılı hareket etmemek lazım. Analizde bulunmak, bilinçli olmak gerekiyor. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konulardaki hassasiyetinizi yükselticidir. Rahat bir yaşam arzularsınız. Güvende olmak istersiniz. İhtiyaçlarınızı satın alırken dikkatli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Çocuklarınız, ailenize, sevdiklerinize düşkünlüğünüz bir hayli fazlalaşır. Maddi yatırım, miras, nafaka, hukukla ilgili işlerinizi iyi takip ediniz. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sevdiğimiz her insan, kıymet verdiğimiz her değerin üzerine titreyeceğiz. İnsanların bize karşı anlayışlı ve sevgi dolu davranmasından hoşlanacağız. Sahiplenildiğimizi bilmek kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacaktır. Her ne durum olursa olsun, elimizde olan güzellikleri kaybetmemek için her şeyi yapabileceğimizi düşünürüz. İç sesimiz sürekli bizi uyarır. Her uyarışta, geçmiş günleri anarız. Bundan sonrası ne olacak diye düşünürüz. Tek isteğimiz yarınlara güzel bakabilmektir. Bu hassasiyet boşluk süresince bir hayli etkili olacağından, yanlış bir karar vermemeye çalışalım.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Bugün pratikliğin ile işleri çarçabuk halledeceksin ama bu kadar sabırsız olmamalısın. Bu, bazı şeyleri gözden kaçırmana neden olabilir. Biraz daha dikkatli olmanda yarar var. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, alınacak kararlarda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, kelimelerin anlamlarına takılıp kalman, yanlış anlaşılmayı ve tartışmayı da beraberinde getirebilir. Bugünlerde çevrendeki insanların yaşadığı belirsizlikler senin de kafanı karıştırmaya başlayabilir. Çevrendekileri ve kendini biraz kendi haline bırakmaya ne dersin?

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın gündemde olacağı bir zaman dilimi. Geleceğe yönelik bazı belirsizliklerin olması ve engellerin yaşanması sizi ruhsal anlamda bir iç çatışmaya yöneltebilir. Partnerinizle daha ılımlı ve sıcak konuşmalar gerçekleştirin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için farklı bakış açıları kazanmak size keyif verecektir. Gün içinde merak duyduğunuz konularda araştırma yapabilirsiniz. Farklı insanların bakış açılarını incelemekten keyif alacağınız bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda başlamış olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Sosyal faaliyetlere yönelmeniz mümkün.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Anlamsız tartışmalara kalkışmamalısınız. Üzülen taraf siz olabilirsiniz. Sinirli oluşunuz aile içinde de tatsızlık oluşturabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçte iletişim, yakın çevrenizle ilişkiler, komşu, kardeş ilişkilerinde sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri tetikleyebilir. Ani haberler, yolculuk ya da sürpriz ziyaretler söz konusu olabilir. Temkinli davranmaya özen göstermelisiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda bugün karşı tarafı duygusal olarak çok fazla zorlamayın. İş alanlarınızda tamamlanması gereken konuların üzerine eğilebilir, yarım kalan bir konuşmayı gerçekleştirebilirsiniz. Önemli adımlar atılacaksa önce bazı konular bitirilmeli.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın aile bireyleri le keyifli bir yemek davetine katılmak sizi mutlu eder.Ayrıca sevgilinize ya da eşinize ilanı aşk edebilirsiniz. Ya da başkaları size kalplerini açarlar. Çocuğunuz pasif agresif ruhunu deniz kenarında vakit geçirerek hafifletebilirsiniz. İyot kokusu ikinize de iyi gelecektir. aile aşk Balık

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 49' 41" R
Ay
Yay
19° 47' 50"
Merkür
Koç
16° 09' 33"
Venüs
Koç
27° 42' 20"
Mars
Balık
27° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 05"
Satürn
Balık
16° 20' 10"
Uranüs
Boğa
22° 11' 42"
Neptün
Balık
28° 49' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 26"
Lilith
Başak
23° 02' 28"
True Node
Koç
15° 28' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>