Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanı ailenize kabul ettirmek için büyük çaba harcayacaksınız. Onlara zaman vermeli ve duygularınızda ne kadar kararlı olduğunuzu göstermelisiniz.

Sevdiğiniz işler için riske atılmayı seviyorsunuz ve şimdiye kadar da başarılı oldunuz ama yine de gözü kara davranmak yerine akıllıca hareket ederseniz. kaybetme riskini azaltmış olursunuz.

Para konularında tutumlu olmayı bir türlü öğrenemediniz. Bu yüzden sık sık maddi zorluklar yaşıyorsunuz. Parasal konularda yine müsriflik yapacaksınız. Evinize gerekli gereksiz her şeyi alacaksınız.

Bir yakınınızın duygusal problemleri ile de uğraşacaksınız ama ona yardımcı olmak isterken yanlış yönlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızda bugün biraz karamsarlık söz konusu. Ufak tefek sorunlar karşısında büyük tepkiler göstereceksiniz. Öfkenize zaman zaman engel olamayacaksınız. Oysa yakınlarınıza özellikle de sevdiğiniz insana karşı anlayışlı ve olumlu davranacağınız bir dönemde bulunmanız gerekiyor. Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmanızın tam zamanı.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:32 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, önümüzdeki iki gün boyunca aile içindeki iletişimi yükseltiyor ve ofis çalışmalarında hızlılık kazandırıyor. Haberleşmeler, konuşmalar, iletişimde bulunma, işleri yerli yerine koyma arzumuz bir hayli yüksek. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak, bizi yanıltmalarına izin vermemiş oluruz. Aktif hale getirici Ay etkisi altında, telefon, mailleşme, sosyal ilişkiler,konuları, eğitim ve yolculukların, gündem maddenizde yer alacağını gösteriyor. Çalışmayanlar için bu saat sonrası ev içinde koşuşturma fazlalaşır. Çocuklarla iletişim, komşularla bir araya gelme, evin ihtiyaçları için alışverişe çıkmak gibi. Birileri bizi arar, biz de aynı şekilde tanıdıklarımızı ararız. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, sorunların, eleştirel yaklaşımların, baskıların sizi içten içe yorduğunun göstergesidir. Bunları aşabilmek için, maziyi bir yana bırakıp bedeninizi, zihninizi rahatlatıcı egzersizler yapın. Sürekli bir şeyleri kafanıza takmak yerine, mevcut sıkıntıları aşabilmek için kendinize, yolunuza inanın. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü,veya özel yaşantımızda insanlara destek oluruz. Rehberlik ederiz. Bilgimizi paylaşırız ve deneyimlerimizi başkalarına aktarırız. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafındaki kişileri yönlendirmek isteyeceksin. Kafandaki planları onlarla paylaşabilirsin. Gökyüzü oldukça iddialı konuşmalar yapacağın bir günde olduğunu işaret ediyor. Fakat bugün söylediklerin sonradan sana sorun çıkarabilir, dikkat etmelisin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, çalışmalarını başka bir alanla birleştirmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, yeteneklerini tam anlamıyla ortaya koyamadığını düşüneceksin. Bu durum kendi kabuğuna çekilmene neden olacak. Ailende, kafası epey karışık bir yakınının yardımına ihtiyacı olabilir. Sorunlara duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde oluşun yakınlarınca takdir almanı sağlayacak.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olayları daha duygusal bir bakış açısı ile yaklaşabilir ve öncesinde görmediğiniz bazı durumları daha iyi anlayabilirsiniz. Aynı zamanda kardeşler, akrabalar ile alakalı durumlar söz konusu olabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda hareketli bir gün sizi bekliyor olur. Gün içinde birçok konu ile ilgilenebilirsiniz. Çeşitli gruplarla toplantılara katılabilir sunum yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı en yüksek seviyede kullanabileceğiniz anlarla karşılaşabilirsiniz. İletişiminiz açık ve akıcı olacaktır. İfadelerinizde netlik hâkim olur. Çevrenizden olumlu geri bildirimler alırsınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞKTA kendinizi şanssız olarak adlandırmayın. Sürekli talipleriniz olmasına rağmen reddeden taraf sizsiniz. Bu gidişe dur demelisiniz. Yalnız kalabilirsiniz, dikkat!

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş yaşamınızda ve gündelik rutininizde oldukça hareketli bir gün olabilir. Aynı anda pek çok işe yetişmek, hepsini birden halletmek için iyimser bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız ailevi konularla, evinizle ilgili oluşumlarla başlıyor. Arkadaş çevrenizin sorumlulukları ve bu alanda verdiğiniz sözler bu haftabaşı günlük işlerinizi gerçekleştirirken sizi yorabilir, içsel streslerle iyi başetmek durumundasınız. Geleceğinize yönelik adımlar hızlanırken karşınıza gelecek olan fırsatlarda hayalperest olmayın, aşırı iyimserlikten kaçının.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece büyük istekler içine girdiğiniz bir dönemdesiniz. Bu isteklerinizi gerçekleştirmenizin mümkün olduğunun farkına varacak ve böylece moraliniz daha da yükselecek. Başarı elde etmek için çalışmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>