Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ,sevgilinize karşı olan davranışlarınız olumlu olacak . Bugün ona karşı çok yakın davranacaksınız. Bu yakın davranışlarınız onu çok mutlu edecek. Size karşı hissettiği bir takım güvensizlikler var. Bugün bu güvensizlikleri ortadan kaldırabilmeniz için elinizde fırsat var. Değerlendirin.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Bugünlerde eliniz çok sıkı. Paragöz bir insan oldunuz çıktınız. Aileniz bu durumdan şikayetçi. Bugün yapmanız gereken çok önemli bir harcamayı sırf bu huyunuz yüzünden yapmayacaksınız. Günün sonunda da bunun pişmanlığını yaşayacaksınız.

Bugün alacağınızı kararlarda dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde daha sonra pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizdeki ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İlaç kullanma ve bilmediğiniz tedavileri uygulama konusunda dikkatli olun. Yaşadığınız mekânları düzenlemede güçlük çekebilirsiniz. Gün içerisinde uzaklardan beklediğiniz haberlerin olumsuzluk taşıması olasıdır. Zaman zaman umutsuzluğa kapılmanız mümkün.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreç, maddi gelirlerin genelde eş kanalıyla olabileceğini işaret ediyor. Bekar Balıklar için hoş bir etki diyebiliriz. Finansal açıdan beklediğiniz destekleri görürsünüz. Ancak küçük bir uyarıda bulunayım. Bu geçiş ilişkilerinizi parasal yönüyle ele alarak değerlendirmenize neden olabilir. Bir de kredi kartlarımıza yine de yüklenmemeye çalışalım. Sanatsal aktiviteler gelir getirici olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Çalışma ortamında bugün sürekli maddi konulara ilişkin konuşmalar yapılabilir. Güçlü yapın sayesinde birçok işe yön verebileceksin. Somut gerçekleri kaçırmamanda fayda var. Önceden başladığın, sonuç almadığın bir proje ya da bir işle ilgili güzel bir telefon alabilirsin. Kendi işini yapmak isteyen bir Balık burcuysan bazı girişimlerde bulunabilirsin. Ailen ve sevdiklerinle uzun telefon görüşmeleri yapmanı gerektirecek gelişmeler gündemde. Akşamüzeri sadece kendine odaklanmak isteyerek, film izleyebilir, kitap okuyabilirsin. Stres kaynaklı mide ağrıların için profesyonel destek almanda fayda var.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünkü ana temanız kalp ile akıl arasındaki dengedir. Yaşam bugün sizden kalbinizi dinlemenizi istiyor. Biraz huzurun tadını çıkarın ve hayatınızın aldığı yön hakkında küçük ayarlamalar yapın.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizle ilgili hızlı bir süreç yaşayabilirsiniz. İşlerin kontrolden çıkması olasıdır. Elektronik cihazlarınızla ilgili sorunlar yaşamanız mümkün. Yeteneklerinizi daha fazla kullanabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle rahatlamanız söz konusu olur. Kısa yolcuklar için plan yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizleri üzecek birileriyle birlikte olabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş yaşamınızda ve gündelik rutininizde oldukça hareketli bir gün olabilir. Aynı anda pek çok işe yetişmek, hepsini birden halletmek için iyimser bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla ortak parasal konularda şansınız artıyor. Bir borcun, ödemenin altına girmek için güzel zamanlar ama yine de bu işlerinizi Merkür, Mars düzeldikten sonra hayat geçirmeye çalışın. Cinselliğe, ruhaniyete, bilinmeyene olan ilginiz artabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Ortaklıklardan yüzünüz gülecek. Partnerin kazancında ciddi bir artış meydana gelecektir. Spiritüel çalışmalar, okült, metafizik ilginizi çeker. Cinsel yaşamınızda uyumlu bir enerji var.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 54" R
Ay
Yay
23° 51' 10"
Merkür
Koç
16° 12' 59"
Venüs
Koç
28° 05' 27"
Mars
Balık
27° 54' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 27"
Satürn
Balık
16° 21' 52"
Uranüs
Boğa
22° 12' 46"
Neptün
Balık
28° 50' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 30"
Lilith
Başak
23° 04' 33"
True Node
Koç
15° 27' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>